Telefon Tavsiyesi nokia c6 01 WS nokia 603

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye
603te flash yok mu yoksa bana mı öyle geldi ya?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yokmuş daha saçma bişe olamazdı heralde

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tabi ki 603 derim. Kamerasında flaş olmaması çok da koymuyo şahsen bana.

paradox07

paradox07

Üye
Nokia ne kadar hileci bakar mısınız ya,istese ona 50tane flash koyar ama milletin ihtiyacı ortaya çıkması,flashlı telefonları seçmemiz için böyle adilik yapıyolar.yeni nesil telefonların hepsinde flash var ama 603te olmaması çok garip,bu da nokianın oyununu gözler önüne seriyor.illa telefonun bir yönünü eksik bırakıyor ki insanlar onun bir üst modeline yani tamamlanmış(tam tamam olmasa bile eksiği giderilmiş) şekline yönelsinler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşın 5 mp htc ile resim çektim gece bi de bnm 8 mp c6 ile cektim arada dağlar kadar fark var onun 5 mp daha iyi çekiyor daha aydınlık daha net ve gözler normal çekiyor ama c6 gözleri yaratık gibi çıkarıyor ve flaşı onun kadar parlak yanmıyor kaç tane mod denedim onunki kadar net çıkarmıyor canımı sıktı

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye

paradox07

paradox07

Üye
603ün kamerası ne alemde siz onu haber edin hele.bilenler varsa yazarsa buraya çok iyi olur.gece modu iyi mi kötü mü bilgilendirin bizi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Flaş yok gece modunu iyi yapmışlardır heralde

paradox07

paradox07

Üye
603 kullanan birinden yorum alsak çok güzel olur ya

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Gece modu pek güzel değil hatta hiç güzel değil gündüz çektiği fotolar güzeldir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum onu bilemezsinki kimi çok memnundur kimi fazlasını bekliyordur onun için kötüdür senin fikrin önemli

paradox07

paradox07

Üye
gördüm fotoğrafları teşekkür ederim,emeğine sağlık.fotoğraflar kötü sayılmaz ama gece nasıl olacak onu merak ediyorum onu da biri gösterirse güzel olur.tekrardan teşekkürler

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
gördüm fotoğrafları teşekkür ederim,emeğine sağlık.fotoğraflar kötü sayılmaz ama gece nasıl olacak onu merak ediyorum onu da biri gösterirse güzel olur.tekrardan teşekkürler
Rica ederim.
Gece modunda çekimler:

paradox07

paradox07

Üye
Gece fotoğrafları pek iyi sayılmaz ama eğer alırsam 603 alırım.teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...