nokia c6-01 telefonum var cepten film izlemek için ne yapabilirim ve ne gerekli?

Sponsorlu Bağlantılar

emre3366

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6-01 telefonum var cepten film izlemek için ne yapabilirim ve ne gerekli?
arkadaşlar başlıktada belirtmiş olduğum gibi cepten film izlemek istiyorum.bunu nasıl yapabilirim?

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
film dosyasını at telefonuna bu kadar basit

23palulu23

23palulu23

Üye
hdseyir.vom dan izle. Ama opera yüklemen lazım.

tarxhn

tarxhn

Üye
ben film formatlarını mp4 cevirip izliyorum

-efşan

-efşan

Üye
Total Video Converter - Magic Video Converter

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
yaptgın bi video falan varmı hani görüntüsü görsek diyorum

-efşan

-efşan

Üye
Daima bu programları kullanıyorum ama şu an görüntü ekleyebilecek durumda değilim, maalesef.

codblackops2

codblackops2

Üye
Telefondan direk mp4 olarak indirebilceğin site var ama yazsam reklam olur mu :hmmm

emre3366

Üye
    Konu Sahibi
HDsEYİR.Com u bende biliyorum ama izleyemiyorum hep donuyo.

tempestshine

tempestshine

Üye
1.önerim;
Fullfilm.mobi
3gp olarak indirince görüntü kalitesi berbat.mp4 olarak indirirseniz boyutu 88.mb 5 part desek 88x5 440mb eder.

2.önerim
Bilgisayardan indir.Çevirmek için ;http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-...-aygita-ozel-multimedia-converter-566112.html

3.önerim
hdseyir.com
filmlerin hepsi hd.istediğiniz filme basın.sol üst köşede html5 var.oraya da bastınız mı,işlem tamamdır.ayrıca filmin takılıp takılmaması internet hızıyla alakalı.

mkkozanmk

Üye
bence en iyi çevirme programi format factory . . Inanılmaz BIR PROGRAM

- - - Eklendi - - -

bir de avi olanların bir çoğunu oynatıyor telefon

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
1.önerim;
Fullfilm.mobi
3gp olarak indirince görüntü kalitesi berbat.mp4 olarak indirirseniz boyutu 88.mb 5 part desek 88x5 440mb eder.

2.önerim
Bilgisayardan indir.Çevirmek için ;http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-...-aygita-ozel-multimedia-converter-566112.html

3.önerim
hdseyir.com
filmlerin hepsi hd.istediğiniz filme basın.sol üst köşede html5 var.oraya da bastınız mı,işlem tamamdır.ayrıca filmin takılıp takılmaması internet hızıyla alakalı.

güzel mi program ya hani görüntü kalitesi falan yani cevirdin mi sen daha önce varsa bi video yayınlarsan telden kardesim benim yap bi güzellik

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
zaten direk atsan birçok videoyu çalıştırıyor ki... çalıştırmadığı varsa onu da format factory ile tüm ayarları orjinalde kalarak avi veya mp4 h264 e çevir izle ;)

- - - Eklendi - - -

Ayrıca olarak da birçok siteden izliyorum. Yabancidiziizle.com gibi