• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia C6-01, '' Symbian^3 İle Birlikte Geliyor! '' ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia C6-01, '' Symbian^3 İle Birlikte Geliyor! '' ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Nokia’nın 2010 yılı içerisinde tanıttığı ve başarılı olduğu ekonomik olarak bilinen C serisi altına konumlandırdığı yeni akıllısı ile ilgili bilgiler sızdırılmaya devam ediliyor. Son sızdırılan bilgiler doğrultusunda C6-01’in biraz kapa ancak hoş bir görünüme sahip bir tasarıma sahip olması bekleniyor. İşte Nokia C6-00 ve C6-01 ile ilgili teknik özellikler;

• Symbian ^3 işletim sistemi,
• 8 Megapiksel çözünürlüğünde LED flaş destekli kamera,
• Geniş yapılı bir dokunmatik ekran,
• Wi-Fi ile kablosuz ağlara bağlanabilme,
• 3G ile hızlı mobil internet,
• Bluetooth ile kablosuz veri aktarımı,
• Müzik çalar ve 3.5mm kulaklık jakı,
• 32 Gigabayt’a kadar arttırılabilir MicroSD kart yuvası,

( Nokia C6-01'e ait görsel resim )

Önümüzdeki ay içerisinde tanıtılması
ve 2010 yılının son çeyreğinde satışa sunulmasını beklediğimiz cihaz ile ilgili bilgiler sızdırılmaya devam ettikçe karşınızda olmak üzere hoşçakalın.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,umarım dokunmatiği iyidir(enazından x6 kadar)

21sacraments

21sacraments

Üye
pnht bununda isletim sistemini 5800a klonlasa 5sene daha telefonumu degistirmem ellaam :D

merkel02

Kapalı Hesap
Fiyatını ben mi göremedim acep..? :D

bybilal

bybilal

Üye
teşekürler

brk38

brk38

Üye
gelsede alsak bu teli bekliyorum.fiyat ne olcak acaba biraz araştırdım 830 lira fln.iyi ki ekonomik yani:hmmm

samil07

Üye
:islik:bilmm:bilmm:ah:vur:aman2::angry::sopa:

atakax

atakax

Üye

^^Positive^^

Üye
Thanks (':

kerim5534

kerim5534

Üye
Nokıanın tek begenmedgm yanı islemcı hızı yukseltın bıraz

togimer

Üye
nokia da artık 8 mp ye daha sık alışmaya başladı.yeni nesil telefonlarında fakat c serisi ceplerde görünümde biraz daha canlılık var.bu da iyi telefon olacağından şüphem yok.üretici by nokia çünkü.

ca_sus

Üye
bu teknelojinin sonu yok alacan bir tane kullanacan hergün bir tane telefon milleti özendirmek 2 milyar verip alsan ne 500 tl verip alsan ne buna 8 megapiksel kamera koyuyo ona 5 megapiksel

onuraslan

onuraslan

Üye
kamerası çok büyükmüş bide yanında hoparlörü felan dikkat çekiyor

live83

live83

Üye
güzel ama basit nokiya herzaman bait basitte olucak samsun bile daha özelikli

korkusuz202

Üye
peki son çeyrekte çıkacak d,yorsunuz burdaki c6 hamgisi

kaan7878

kaan7878

Üye
bu epeyce pahalı ollcak belli x6 dan iyi değil ve x6 yaklaşık 1000 tl
üstelik artık bir nokıa nın bi kullanım kolaylığıda yok aksine herşeyi karıştırmışlar saçma sapan bişey olmuş
:maxicep: :stres:

leprosy39

Üye

Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5...

'Davut

'Davut

Üye
Artık Nokia Yapamıyor yahu hep aynı Tip Takos gibi yine bir Telefon çıkaraçakmış...
Nokia Lider mider değil Samsung artık lider bence...Hem uygun hem tip var telefonlarında ...:)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
ya arkadaşlar alın bir 5800 atın c6 fw sini 300-400 ytl cebinizde kalsın.bir klavye için çok fazla :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt