Nokia C6-01 Ses Kalitesi.

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidOne

AndroidOne

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Ses Kalitesi.

Karar Sizin.

Lenneth

Üye
Bu telefonun kamerası hariç tüm donanımsal özellikleri fiyatına göre güzel ama içine konan Symbian işletim sistemi o kadar kötü ki.. Tavsiye ederken korkuyorum acaba alacak arkadaşım sorun yaşar mı diye.

61semih

61semih

Üye
Bu telefonun kamerası hariç tüm donanımsal özellikleri fiyatına göre güzel ama içine konan Symbian işletim sistemi o kadar kötü ki.. Tavsiye ederken korkuyorum acaba alacak arkadaşım sorun yaşar mı diye.
katılıyorum kı buna destek olarak arkadaslarım hıcbırısı nokıa almıyor daha(akıllı telefon alanlar)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Göründügü gibi symbian 3,anna ve belle deli gibi çalısıyor telefonda.
Adının symbian olması mı kötü tam olarak ? Tamam siz baska isimler takın kendinize göre.

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha ben kamerasıda dahil herşeyinden memnunum kardeşim kullanmadı cihaz benim elimde hiçbir sıkıntısı yok

----------Eklendi @ 15:06:09 ---------- Yazıldı @ 15:04:47 ----------

kameranın ses alım kalitesi iyi değil galiba ama telefonun sesi tatmin edecek kadar yüksek ve çok net

zekeriyek

Üye
hadi hayırlısı

dengbej36

dengbej36

Üye
anna belle nın kapasıtıf program alternatıfı cok az ama c601 mukemmel telefon vıdeo cozunuRlugu ve foto cozunurlu mukemmel ekran lcd ve temız ve parlak ekranı hd var ustelık flash destekli kamera kullanımında pıxel ayarı var daha bı cok sey benım ıcın tabletten farkı yok ayrıca telefonu ıyı tanımak gerekı r

MaxipmaN

Üye
ekran amoled

Takipçi Satın Al

Üst Alt