Febris
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şuanlık güncelleme planim yok. Bütün güncel modlar var şuan yazılımda. Diğer sürüm yani v3 daha kapsamlı olucak.. Yani yakınlarda güncelleme yok.
ekran dönüş hızı iyi dimi belconunki 5800 dan daha yavaş ekran dönüş hızı...
---------- Eklendi @ 23:55:53 ---------- Yazıldı @ 23:55:17 ----------
ya daha güncelleme yapacakmısın yetişemiyorum
ha ozaman yükleyim bi ay götürsün yaniŞuanlık güncelleme planim yok. Bütün güncel modlar var şuan yazılımda. Diğer sürüm yani v3 daha kapsamlı olucak.. Yani yakınlarda güncelleme yok.
en ykn zmnda yani boş zamanımda denyceğim hız bnm için önemli XDD
rahatına bakfebris kardeş ben bu yazılımı yüklicem ama orjinal font ve benim beğendiğim red (kırmızı) batarya şebeke ikonunu koycam hakkını helal et paylaşım süper
ha ozaman yükleyim bi ay götürsün yani
febris kardeş ben bu yazılımı yüklicem ama orjinal font ve benim beğendiğim red (kırmızı) batarya şebeke ikonunu koycam hakkını helal et paylaşım süper
vakit olarak en geç ne zamana yeni cfw çıkar usta ben bunu yükledikten sonra baya flash atmayacam güncellemeye kadarrahatına bak
---------- Eklendi @ 00:15:41 ---------- Yazıldı @ 00:14:42 ----------
yükle yükle
corebu arada avkon2.mif dosyası rofs3 temi yoksa rofs2 demi?
eğer rof23 te ise ben rofs2 ye atsam çalışır mı?
vakit olarak en geç ne zamana yeni cfw çıkar usta ben bunu yükledikten sonra baya flash atmayacam güncellemeye kadar
core
---------- Eklendi @ 00:18:52 ---------- Yazıldı @ 00:17:58 ----------
3 hafta en az
sorun yapmaz kı o belco2ninkide siyh c6 için ama ben silver a yukluyorum farketmez o..
product code olayını nası halledecem ?
attığın fonts klasörü coredemi
Rofs2 resource içindeatacağın yazı tipi güç düğmesindekı simgelerle uyumluysa daha güzel olur.
beyler bu arada farkeden oldumu sessize alınca işaret çıkmıyor ya bnde sorun mu var yoksa genel bir sorun mu
BEğenmenize sevindim sorunu olan varsa yazsın yardımcı olayımTekrar eline sağlık Febris.
Detaylı incelemeden de başarıyla geçti.
Gayet hızlı ve stabil bir CFW olmuş.
Hatta senin CFW'yi biraz kendime göre özelleştirdim.
Data Counter, Reboot, X-plore gibi programların yanısıra 3D Round Button Widgets, Şeffaf Ajanda, Vector bloom digital clock v.b widgetlar ile mavi batarya göstergesi gömdüm içineÇok güzel oldu.
şimdi geldiEvet bidaha dene hiç mi simge gelmiyor oraya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?