kaptan23 Üye Konu Sahibi arkadaşlar konu başında söyledğim gibi herhangi bir oynama yapılmadı sadece arkadaşlar istedi diiye türkçeye çevrildi
arkadaşlar konu başında söyledğim gibi herhangi bir oynama yapılmadı sadece arkadaşlar istedi diiye türkçeye çevrildi
kaptan23 Üye Konu Sahibi halit0808' Alıntı: kaptan dil dosyası ve t9 dosyasını vermen mümkün mü acaba Genişletmek için tıkla ... tabi gönderrim mesaj olarak linki birazdan yolarım sana
halit0808' Alıntı: kaptan dil dosyası ve t9 dosyasını vermen mümkün mü acaba Genişletmek için tıkla ... tabi gönderrim mesaj olarak linki birazdan yolarım sana
kaptan23 Üye Konu Sahibi dil dosyalarini paylaştim forum da daha önce eğer bakarsanız bulabilirsiniz ama bulamaz iseniz özel den mesaj attın eve geçince link atayım
dil dosyalarini paylaştim forum da daha önce eğer bakarsanız bulabilirsiniz ama bulamaz iseniz özel den mesaj attın eve geçince link atayım
samet142 Üye MaxipmaN' Alıntı: eksikleri neler? Genişletmek için tıkla ... kardeşim uygulama yukledıgın zaman donuyr rompach i baslangıca ekleyınce cıhaz acılmıyr bıde uyarı ve zıl seslerı yok bunlar ıcınden bazılarıkardeş ya zıl sesler felan yok dıyr yazılım ı flashlayınca onu nasıl yaparız
MaxipmaN' Alıntı: eksikleri neler? Genişletmek için tıkla ... kardeşim uygulama yukledıgın zaman donuyr rompach i baslangıca ekleyınce cıhaz acılmıyr bıde uyarı ve zıl seslerı yok bunlar ıcınden bazılarıkardeş ya zıl sesler felan yok dıyr yazılım ı flashlayınca onu nasıl yaparız
ARM_TR Üye Süper Olmuş Teşekkürler Bayıla Bayıla KullanıyorumKullanırken farkettim menülerde sorun var titriyor düğmelere basamıyorum
Süper Olmuş Teşekkürler Bayıla Bayıla KullanıyorumKullanırken farkettim menülerde sorun var titriyor düğmelere basamıyorum