Yardım Nokia C6-01 Kamera

Sponsorlu Bağlantılar

0343434

0343434

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Kamera
Arkadaşlar C6-01 telefonumun kameranın içindeki lensi çizildi.Ben bunu evde düzeltebilir miyim ya da nasıl halletmem gerekir.Servise götürsem ne kadar isterler.Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

blsm_mr

Üye
lensin çizildiğini nasıl anladın:allalla:

0343434

0343434

Üye
    Konu Sahibi
lensin çizildiğini nasıl anladın:allalla:
Çünkü benim telefonun kamera kısmındaki kapağı kırıktı.Küçük kuzenimde almış telefonu kapak da kırık olunca hep oraları halletmiş yani

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Resmini Atabilirmisin?

blsm_mr

Üye
en iyisi öyle idare et lens çizilmişse çıkarılması ve değiştirilmesi gerekir ama buda zor olur

blsm_mr

Üye
o değil parçasının bulunması zor diye dedim :)

0343434

0343434

Üye
    Konu Sahibi
[/url][/IMG] Bu şekilde tam belli değil ama o parçada.Peki parçayı bulsam evde kendim takabilirmiyim ya da herhangi bir servise gidip taktırtsam ne kadar isterler

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
[/url][/IMG] Bu şekilde tam belli değil ama o parçada.Peki parçayı bulsam evde kendim takabilirmiyim ya da herhangi bir servise gidip taktırtsam ne kadar isterler
Kendinde Takarsın Bildiğim Kadarıyla Hepsinde Aynı Sensör Var C7 Filan Git Telefonculara Sor Varsa Al Tak Servise Ne Kadar İster Bilemem 50 Yi Geçmez Heralde Bilmiyorum Kameranın Fİyatina Bağli

0343434

0343434

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o zaman sorarım ben bir de telefonculara o zaman teşekkür ederim cevaplarınız için

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tamam o zaman sorarım ben bir de telefonculara o zaman teşekkür ederim cevaplarınız için
Servisede Yaptirabilirsin Aslında Soket Yapıları Aynıysa Auto Focus Bişeyde Takılabilir Belki

Üst Alt