nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır

Sponsorlu Bağlantılar

gokan37

Üye
benim c6-01 ile ilgili bi sorunum var çektiğim resimlern videoları bazıları bi süre sonra kayboluyor. hafıza kartına found diye gizli bi dosya açılmış quick ofis yada x plordan görebiliyosun ama bunları nasıl geri kurtarıcam resimlerin uzantısı değşmiş. bi şekilde bilgisayara attım ordada açmıyor resimleri dediğim gibi uzantısı değişmiş.

mars_1

Üye
Selam arkadaşlar.Sizden çok önemli bir isteğim olacak olursa çok sevineceğim.Nokia c6 01 telefonumdaki harita yükleyici ve sürüş poroğramım silinmiş.Güncelleme yapmıştım.Bunları interneti taramadık yer bırakmadım bulamadım.Varsa buraya eklerseniz çok memnun olurum.Veya ne yapmam lazım açıklarmısınız lütfen.

glden

Üye
bebnim telefonumda wifi ağına baglanırken reset atıyor sorun nedir bulamadım hard format attım flash attım ama sonuç yine aynı yardımcı olursanız cok sevinirim

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Selam arkadaşlar.Sizden çok önemli bir isteğim olacak olursa çok sevineceğim.Nokia c6 01 telefonumdaki harita yükleyici ve sürüş poroğramım silinmiş.Güncelleme yapmıştım.Bunları interneti taramadık yer bırakmadım bulamadım.Varsa buraya eklerseniz çok memnun olurum.Veya ne yapmam lazım açıklarmısınız lütfen.

flaş at phoneixle

mars_1

Üye
Selam arkadaşlar.Sizden çok önemli bir isteğim olacak olursa çok sevineceğim.Nokia c6 01 telefonumdaki harita yükleyici ve sürüş poroğramım silinmiş.Güncelleme yapmıştım.Bunları interneti taramadık yer bırakmadım bulamadım.Varsa buraya eklerseniz çok memnun olurum.Veya ne yapmam lazım açıklarmısınız.
flaş at phoneixle
Flash atmayı bilmiyorum ki.Ayrıca beceremem.Çok karışık bir olay gibi.Başka bir çare yok mu acaba?Arkadaşımda aynı telefon var ondan kopyalama olayı olur mu?Yardım ederseniz çok makbule geçer.Ha birde bu harita yükleme proğramı ve sürüş navigasyonu proğramı yok mu hiç bir sitede?İlginiz için teşekkürler ederim.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Benim telefonum sürümü nokia belle refresh, yazılım sürümü de 111.040.1511 tarihi 2012.07.28 ürün kodu 059c 260 model c6 01 bu. flash atsam uyar mı phoneix le

evet uyar benımde böyle

mars_1

Üye
Selam arkadaşlar.Sizden çok önemli bir isteğim olacak olursa çok sevineceğim.Nokia c6 01 telefonumdaki harita yükleyici ve sürüş poroğramım silinmiş.Güncelleme yapmıştım.Bunları interneti taramadık yer bırakmadım bulamadım.Varsa buraya eklerseniz çok memnun olurum.Veya ne yapmam lazım açıklarmısınız.
kartal2387
flaş at phoneixle

Flash atmayı bilmiyorum ki.Ayrıca beceremem.Çok karışık bir olay gibi.Başka bir çare yok mu acaba?Arkadaşımda aynı telefon var ondan kopyalama olayı olur mu?Yardım ederseniz çok makbule geçer.Ha birde bu harita yükleme proğramı ve sürüş navigasyonu proğramı yok mu hiç bir sitede?İlginiz için teşekkürler ederim.
Yazılım yüklemeden bu dosyaları bulmanın imkanı yok mu .Olsada pc suite ile yüklesem.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
kartal2387
flaş at phoneixle

Yazılım yüklemeden bu dosyaları bulmanın imkanı yok mu .Olsada pc suite ile yüklesem.

yazılımi tekrar yüklemen lazım başka türlü olmaz arkadaşım, bidaha hard format atmazsın artık :)

gokan37

Üye
benim c6-01 ile ilgili bi sorunum var çektiğim resimlern videoları bazıları bi süre sonra kayboluyor. hafıza kartına found diye gizli bi dosya açılmış quick ofis yada x plordan görebiliyosun ama bunları nasıl geri kurtarıcam resimlerin uzantısı değşmiş. bi şekilde bilgisayara attım ordada açmıyor resimleri dediğim gibi uzantısı değişmiş.​

buna bi çare bulun

ronaldinho 1

Üye
arkdaşlar merhba. telefonumun menü tuşuna bastıgımda yukardaki kısayol imleci iniyor aşağı sorun nedir yardımcı olabilir misinizz?

cates94

cates94

Üye
hocam selamlar.. Ben c6-01 belle refresh kullanıyorum.Şöyle bir durum var ki .sis uzantılı widgetları veya tema efektlerini yüklerken yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen hatası alıyorum buna bir çözüm varsa zahmet olmazsa yardım eder misin??

fatih802

Üye
selamlar garmın navigasynu ındrdmıyorum yardmcı olrmurunuz.

0343434

0343434

Üye
Telefona cfw yükleyince uygulama yükleyemiyorum.

aLoNE aSSasSiN

aLoNE aSSasSiN

Üye
arkadaşlar helloox2 v1.03 yüklüyorum installing root certde tıkanıo. Bide hangi pythonu yüklersem yükleyim güvenilmeyen kaynaktan gelen korumalı nesne yüklenemez diyo. Yalnız yarıya kadar yüklenio. Yardım ederseniz bi

gürkan78

Üye
arkadaşlar bende de internet sorunu var telefona format atmadan önce hiç bir problem yoktu wifi rahat bütün gün giriyordum format attım ne avea nın internetinden nede wifi den giremiyorum.wifi şifremi giriyorum bağlanır gibi yapıyor ama bağlanmıyor lütfen yardım