nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır

Sponsorlu Bağlantılar

jakobs21

Üye
belle yaptıktan sonra ya telefon donuyo bazende telefonu açtığımda ekrana bişeyler oluyor ekran ikye bölünüyo yarısı kırmızı yarısı beyaz oluyo böyle olunca telefonda bişey yapamıyorum soft format at diyosun herşey silinir

bide telefonu hacklemek iyimi garantisi gidermi telefonu hacklesem böle hatalar olurmu
Bide telefona flaş atarsam ilk aldığım gibimi olur
şimdiden teşekkürler

demetonur

Üye
bi sorunun var benim c6-01 de sürekli usb kablosunu takın diyor ama kablo filan takılı değil takıyorum desteklenmeyen bağlantı cihaz diyor yardımmmmmmmmmmm:(

ANIL

ANIL

Admin
belle yaptıktan sonra ya telefon donuyo bazende telefonu açtığımda ekrana bişeyler oluyor ekran ikye bölünüyo yarısı kırmızı yarısı beyaz oluyo böyle olunca telefonda bişey yapamıyorum soft format at diyosun herşey silinir

bide telefonu hacklemek iyimi garantisi gidermi telefonu hacklesem böle hatalar olurmu
Bide telefona flaş atarsam ilk aldığım gibimi olur
şimdiden teşekkürler

Flash atarsan evet ilk günkü gibi olur..

burak1710

burak1710

Üye
c6-01 belleye soft format attım. soft format öncesi mesaj geldiğinde 3 kere titriyordu ard arda, şimdi ise 1 kere titriyor ve hissetmiyorum titreşimi nasıl düzeltebilirim bunu eski haline nasıl çevirebilrim ?

---------- Eklendi @ 12:23:52 ---------- Yazıldı @ 12:20:43 ----------

Arkadaşlar yardım edin lütfen c6-01 telefonuma bellayı yükledim annadada aynı şey oluyodu malesef mesaj gönderiyorum mesaj gönderilmiyor giden kutusuna atıyor giden kutusuna giriyorum gönder diyorum bazen gönderiyor bazen göndermiyor bu arada bazen telefonda hattım görünüyor yani çekiyormuş gibi normal gösteriyor ama biri arayınca ulaşamıyor kapalıydı diyor ama bnde hat var görünüyor bu olay telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor lütfen yardım edin

aynı sorun bende de vardı soft format attım düzeldi şu anlar format atmadan sohbet panelinde mesajlaşırken son zamanlarda gönderme tıkladığım halde taslaklara attıgı dahi oluyordu

idevlez

idevlez

Üye
c6-01 de multi touch özelliğinde sınır nedir en fazla kaç parmak algılar
Maxicep.com - c6-01 sorularFP-1 de bizde dolby soundla HTML 5 tarayıcı gelirmi
1080p videoları izlemek için ne yapabiliriz
swf oyunlarda klavye gerekiyor ama flash playerda klavye yok sorun nasıl hallolabilir
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

16judo16

Üye
slm kanka benım evde kablolu ınternet var c6-01 e nasıl ınternet verebılırm

okitox

okitox

Üye
c6-01 satılır da yerine 603 veya 701 alınır mı? buna değer mi?

crazy_bull_01

crazy_bull_01

Üye
symtorrent programında C6-01 de programdan atıyor... Çözüm yolu var mı? Torrent i gösteriyorum programa sonra bi şeyler doluyor ve kapanıyor...
Şimdiden teşekkürler...

By KraL

By KraL

Üye
Hocam bazen elim kamera tuşuna yakınken telefonu normal tutarken yani iki kere meniye felan basıyorum anında sağ tarafta tuş kilidinin yanında hangi menü varsa tıklıyor bazende 2. Giriş Ekranına geçiyor. Örneğin Galeride Tuş kilidinin yanında hemen Videolarım var Hemen iki tıkta orası açılıyor mesajları oraya koyuyorum mesajları tıklıyor .. Telefonu Yan Tutuyorum Bu seferde WEB'e giriyor neden olabilir Dokunmatik mi bozuk acaba ?

civandavut

civandavut

Üye
arkadaşlar benim sorunum nokia c6-01 in mesajlar menüsüne girdiğimde ilk olarak gelen kutusu görünüyor. Normal mesajlar bölümü görünmüyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz..
Mail adresim [email protected]

larten123

larten123

Üye
arkadaşlar benim sorunum nokia c6-01 in mesajlar menüsüne girdiğimde ilk olarak gelen kutusu görünüyor. Normal mesajlar bölümü görünmüyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz..
Mail adresim [email protected]

bizde de zaten gelen kutusu gözüküyor seçenekler klasörleri görden hepsini görebilirsin
Hocam bazen elim kamera tuşuna yakınken telefonu normal tutarken yani iki kere meniye felan basıyorum anında sağ tarafta tuş kilidinin yanında hangi menü varsa tıklıyor bazende 2. Giriş Ekranına geçiyor. Örneğin Galeride Tuş kilidinin yanında hemen Videolarım var Hemen iki tıkta orası açılıyor mesajları oraya koyuyorum mesajları tıklıyor .. Telefonu Yan Tutuyorum Bu seferde WEB'e giriyor neden olabilir Dokunmatik mi bozuk acaba ?
hocam dokunmatiğinde bir sorun var benim eski telde de öyleydi

ytghan21

Üye
Meraba arkadaşlar;
Benım telefonum da giriş ekranında altta 3 küçük tuş bulunuyor.ama bazı resimlerde 2 tane büyük tuş var girişte acaba o eski sürümdemiydi yoksa symbian anna'da öyle deil mi? çünkü benım öyle hoşuma gidiyorda.Ve telefonun parlaklıgı en yüksek'de bazen ekran biraz kararıyor sanırım sensörden o nasıl iptal edilir şimdiden teşekkrrler ...Telefonm Nokia c6-01

krydnsmz

Üye
Merhabalar;
C6-01 Kullanıcısıyım,Telefonum buğün
birden bire güç tasarruf moduna
geçti,neden anlamadım.Güç modunu
kapatıyorum fakat ısrar ile o yeniden
tasarruf moduna geçiyor Bir Türlü çözemedim nedenini.Telefonu Orjinal
ayarlara çevirmeyi denedim fakat yine
olmadı,Hiç birşey yok,her şey normal
iken böyle bir sorun ile karşılaşınca
danışayım istedim yardımcı olabilecek
bir arkadaş varmıdır acaba? Ya da Daha önce böyle bir sorun yaşayan?

fyzblr

Üye
1 yildır bu telefnu kullanyrm. 1 ay önce garantiye gndrmştm br sorn ıcn. Ama tlfnum geri geldgnd yazlmin yenilendgni gördm. Bu yazlm braz karşk gldi bna. Bikaç sorum vardı. 1.si tlfnuma bluethoothla geln resm weya müzkler görnmyo. Dosya ynetclerne iyice bktm ama bulamadm hçbyerde. 2.side intrnttn wideo izleyemyrm wideo açlmyo ve flashplayrn f si gelio. Yardm edrsnz sewnrm. Şmdidn tskkrler.

ali.oren

ali.oren

Üye
c6-01 satılır da yerine 603 veya 701 alınır mı? buna değer mi?

701 alınır. 603 alınca c6 yı ararsın

- - - Eklendi - - -

usta ben c6-01e belle yükledikten sonra m.facebook ta artık resimler tam ekran görünmüyor küçücük görünüyo durum güncelleme kutusu küçüçük sayfanın çok küçük bi bölümü görünüyo sanki yakınlaştırma yapılmış gibi ama anna da böyle sorunlar yoktu bunların düzelme ihtimali varmı ??

fmobi kullan

- - - Eklendi - - -

usb şarj la ince uçlu şarj aynı işi görür mü

kapadokyalıusta

Üye
benimde bir sorum olacak arkadaşlar asphalt 6 oyunum kayboldu formattan sonra nasıl geri getiririz dosyalar hafıza kartında oyunu silemiyorum yükleyemiyorumda c601 belle

APOvBABA

APOvBABA

Üye
Donanımsal bir sorunum var. Yan taraftaki kilit tuşu sıkışmaya başladı. Ne yapmam gereikir?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
benimde bir sorum olacak arkadaşlar asphalt 6 oyunum kayboldu formattan sonra nasıl geri getiririz dosyalar hafıza kartında oyunu silemiyorum yükleyemiyorumda c601 belle

oyunu yeniden indirip telefona yüklemen gerekiyor sonra ister sil ister oyna

- - - Eklendi - - -

Donanımsal bir sorunum var. Yan taraftaki kilit tuşu sıkışmaya başladı. Ne yapmam gereikir?

bence tuş kilidini kullanma pocket sensor kullan ışık sensörü ile tuş kilidi tavsiye ediyorum

link: http://www.maxicep.com/symbian-3-sensor-uygulamalari/pocketsensor-otomatik-kilit-s-3-signed-471132.html

ytghan21

Üye
sa herkese bnnm telefon c6 01 belle amma giriş ekrannda 3 seçenek bulunuyor ya bn onları annadakı gibı 2 tane buyuk yapmak ıstyyrm mumkn mudür

guneyd3030

Üye
Bu sorunu çözebilecek kimse yok mu veya neden olabileceği hakkında bir fikri olan
Maxicep.com - Bu sorunu çözebilecek kimse yok munokia c6-01 sarj isigi sarj ederken artik sönük yanıyor, telefonu kapatıp şarja takınca ilk başta parlak yanan ışık 5-10 saniye içinde soluk yanıyor.Nasıl düzeltebilirim bilen varmi?Ayrıca şarj ledini bildirimlerde kullanınca mesaj veya arama olduğunda parlak yanıyor.
Lütfen yardım edin
Başka forumlardada bu sorun gündeme getirilmiş fakat anlayan yok en son aşağıdaki üye bu sorunu gündeme getirmiş ama bir çözüm yok
technologymania

uygulanan çözümler
ışık ayarları
soft format
hard format
yazılım güncelleme
anna ya geri dönüş