nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır

Sponsorlu Bağlantılar

yasarturhan

Üye
benim sorunum telefonum c6-01 telefonumu nasıl hack lerim ve bunun her han gi bir zararı varmı 2 sorunum belle den annaya nasıl cevirebilirim

newgamer

Üye
Diyelim ki bir cafe ye gittim ve wi-fi şifresini girip nete bağlandım, sonra aynı cafe ye tekrar gittiğimde wi-fi biliniyor demesi gerekmiyor mu? (Anna ve Symbian ^3 de böyleydi) Belle yüklediğimden beri wi-fi larda biliniyor çıkmıyor, sürekli şifreyi tekrar girmek zorunda kalıyorum, ama ben manuel olarak erişim noktası ekle dediğim zaman tekrar yazmama gerek kalmıyor. Anna da falan bunu otomatik yapıyordu ama Belle de neden elle erişim noktası eklemek gerekiyor yine otomatik yapma yöntemi var mı?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim sorunum telefonum c6-01 telefonumu nasıl hack lerim ve bunun her han gi bir zararı varmı 2 sorunum belle den annaya nasıl cevirebilirim
hack için modifikasyon bölümüne girersen orda güzel anlatımlar var

anna içinde downgrade işlemi var onuda bulabilirsin

SilentOne

SilentOne

Üye
Diyelim ki bir cafe ye gittim ve wi-fi şifresini girip nete bağlandım, sonra aynı cafe ye tekrar gittiğimde wi-fi biliniyor demesi gerekmiyor mu? (Anna ve Symbian ^3 de böyleydi) Belle yüklediğimden beri wi-fi larda biliniyor çıkmıyor, sürekli şifreyi tekrar girmek zorunda kalıyorum, ama ben manuel olarak erişim noktası ekle dediğim zaman tekrar yazmama gerek kalmıyor. Anna da falan bunu otomatik yapıyordu ama Belle de neden elle erişim noktası eklemek gerekiyor yine otomatik yapma yöntemi var mı?

kardeş walla bazı modemlerin özelliklerinden öle oluyor bellede wifi güvenliğini biraz arttırmışlar gibi kendi evimdeki modem dede ole

newgamer

Üye

kardeş walla bazı modemlerin özelliklerinden öle oluyor bellede wifi güvenliğini biraz arttırmışlar gibi kendi evimdeki modem dede ole

Demek ki işletim sistemiyle alakalı bir sorunmuş teşekkürler.

jakobs21

Üye
yardım edermisiniz telfonum hacksiz belle yaptıktan sonra arada bir telefon kendi kendine restart atıyo bazen kasıyo neler yapabilirim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soft format atabilirsin tabi uygulamaların silinir

newgamer

Üye

alakası yok dostum bende belle kullanıyorum ama bende biliniyor diyo

Bende de bazı yerlerde biliniyor diyor ama her yerde o şekilde değil! Erişim noktası ekle dediğim zaman sıkıntı yok biliniyor diyor ama otomatik olmuyor çoğu yerde. Bunun bir ayarı falan da yok sanırım, ayrıca telefona yeni hard format atıp belle yükledim bir sorun olduğunu sanmıyorum telefonda! ?

SaTuK09

Üye
Arkadaşlar yardım edin lütfen c6-01 telefonuma bellayı yükledim annadada aynı şey oluyodu malesef mesaj gönderiyorum mesaj gönderilmiyor giden kutusuna atıyor giden kutusuna giriyorum gönder diyorum bazen gönderiyor bazen göndermiyor bu arada bazen telefonda hattım görünüyor yani çekiyormuş gibi normal gösteriyor ama biri arayınca ulaşamıyor kapalıydı diyor ama bnde hat var görünüyor bu olay telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor lütfen yardım edin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaşlar yardım edin lütfen c6-01 telefonuma bellayı yükledim annadada aynı şey oluyodu malesef mesaj gönderiyorum mesaj gönderilmiyor giden kutusuna atıyor giden kutusuna giriyorum gönder diyorum bazen gönderiyor bazen göndermiyor bu arada bazen telefonda hattım görünüyor yani çekiyormuş gibi normal gösteriyor ama biri arayınca ulaşamıyor kapalıydı diyor ama bnde hat var görünüyor bu olay telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor lütfen yardım edin

microsoft apps yuklumu

fanatikhamsi61

Üye
usta ben c6-01e belle yükledikten sonra m.facebook ta artık resimler tam ekran görünmüyor küçücük görünüyo durum güncelleme kutusu küçüçük sayfanın çok küçük bi bölümü görünüyo sanki yakınlaştırma yapılmış gibi ama anna da böyle sorunlar yoktu bunların düzelme ihtimali varmı ??

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
belleden sonra böyle malesef umuyorum kı fp1 güncellemesıyle düzelir

fanatikhamsi61

Üye
teşekkür ederim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şimdi yükledim bakalım işe yararmı sence

---------- Eklendi @ 00:32:44 ---------- Yazıldı @ 00:25:19 ----------

değişen birşey yok yine aynı kardeşim anlamadım gitti bn bunu yaaa

arama sorunu süreklımı oluyor yanı arayanın sana ulaşamaması

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sürekli değil bazen oluyor ama mesajı her 2 mesajda birinde muhakkak yapıyor

soft format atıp belleyı tekrar yükle istersen çözüm olur sanıyorum hafıza karthnıda biçimlendır

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yüklemiş olduğun bır uygulama da engelleyebilır