Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C6-01 İçin Yüklenebilecek En İyi Oyun ve Programlar
Sponsorlu Bağlantılar
enyalios61
Üye
Konu Sahibi
Nokia C6-01 İçin Yüklenebilecek En İyi Oyun ve Programlar
Nokia C6-01 İçin Yüklenebilecek En İyi Oyun ve Programlar Nelerdir Cevaplayan Herkesten Allah Razı Olur İnş.
Teşekkkür
keys1903
Üye
sym torrent extra buttons yt downloader oyun olarak hero of sparta hd spıderman hd
Bessonnitsa
Üye
Senin cihazdan ne tür beklentiler veya hangi özellikleri ile uğraşırsın bilemediğim için;
Oyunlar için buraya Symbian^3 Oyunları bakıp beğendiğini oynayabilirsin.
enyalios61
Üye
Konu Sahibi
öneriniz için sağol )
benim için önemli olan ilk şey görüntü kalitesi.. birde şu iphone 4s lerde bir kaç oyun var.. abimin telefonuda çok iyi kalite gerekmiyor ancak oyunu oynayasın geliyor sarıyor yani böyle şeyler teşekkür ederim..
maklube
Üye
S^3 oyunlarinin hepsini oynayabilirsin tintin hariç
enyalios61
Üye
Konu Sahibi
tin tinide teli hackleyince oynayabilyrmşz
ama hacklemek falan istemiyr telefonumu sağlam istiyorum )
ya bilyrm çalşyr ancak işte ne yüklesem bilemiyrm dün bi 20 tane yükledim fena değiller
tin tinide teli hackleyince oynayabilyrmşz
ama hacklemek falan istemiyr telefonumu sağlam istiyorum )
ya bilyrm çalşyr ancak işte ne yüklesem bilemiyrm dün bi 20 tane yükledim fena değiller
Eee ne güzel işte bi sürü oyun. hatta şu doodle jump nerden yükledin bi link atsan veya upload edebilsen sana zahmet ben bulamadım da.
iyavuzoz
Üye
fast tube - twities-fmobi-fchat-whatsapp-ibomber defence - tetris - dungeon hunter -pottery- gravity guy --en beğendiklerim bunlar başka aklıma gelmedi
MaxipmaN
Üye
belle extra buttons,qoobattery widget,battery monitor,cute tube,opera mini,ekran alıntısı
en güncelleri son sayfadan başlar istersen sondan geriye doğru git her uygulama kişiye göre farklılık gösterebilir. Örneğin; senin beğendiğini ben beğenmem, benim beğendiğimi sen, bu nedenle linkte verdiğim konuya gir birçok uygulama neredeyse hepsi gözden kaçanlar olabilir incele bak resimleri, ya da isimleri dikkatini çekerse konulara girer incelersin beğendiğini indirir kurarsın. İyi forumlar