Nokia C6-01 İçin Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
ya bu hd video hazır olarak indiirebileceğim bir site var mı?? direk indirip telefona atabileceğim.

youtubedan bul hd videoları .tarayıcınada youtube downloader eklentisi ekle . -mozilla firefox- de. Ordan indir boyutları çok büyüktür haberin ola ..

----------Eklendi @ 22:23:16 ---------- Yazıldı @ 22:22:17 ----------

İndirdiğin videolar mp4 inecek çevirirsen kalite düşer bilgine ..

----------Eklendi @ 22:28:08 ---------- Yazıldı @ 22:23:16 ----------

Battery Extander -pro- bulup kurarsan %30 fazla pil ömrü , ramblow pro kullanırsan da daha iyi performans alabilirsin telefondan

Konu Sahibi
tamam indiriyorum convert yazıyordu orasını ellemedim umarım dğru yapmışımdır ipod video seçiliymiş

----------Eklendi @ 22:45:18 ---------- Yazıldı @ 22:43:39 ----------

Battery Extander -pro- bulup kurarsan 0 fazla pil ömrü , ramblow pro kullanırsan da daha iyi performans alabilirsin telefondan

nereden bulacağım onu )battery şarj içiin iyi ramblow ise performans için iyi ama şarj için kötü sanırım

Class 10 Benim ki en iyisi marka da team ..

----------Eklendi @ 22:49:53 ---------- Yazıldı @ 22:49:18 ----------

hd videon oldu mu

Konu Sahibi
şu anda indiriliyor az kaldı ya bu anna nın ne tür bir riski var ? bir konuda o riski alamam demişler bu anna kötü mü ki?

Anna'yı çıktığı gün indirdim . Restart ,takılma , yavaşlama gibi bir sorun olmadı . Çıkan tek uygulama yüklemesindeydi . O da programların Anna için güncelleme yapmamasından kaynaklanıyor . O sorun da telefonu ingilizceye alınca kuruyor her şeyi çatır çatır . Anlıyacağın sorun yok.. Yaşayan nasıl yaşıyor bilmiyorum. Bir de telefonun herşeyini kurcalarım yani ..

Tepkiler: Kingmortall
    Konu Sahibi
ben birşey daha diyeceğim şimdi aşağıdaki yaptıklarımı yapıyorum

menü-ayarlar-telefon-ses komutları-rehber

tıklıyorum makine rehber diyor sağ üst köşede uygulamayı açmak için rehber deyin diyor

bunun anlamı nedir?rehber deyince rehber mi açılacak? o kadar söyledim açmadı da

Konu Sahibi
oldu sağol az kalsın telefon ile dövüşecektik

Neyse ben gideyrum .. Sorun olursa her daim ..

Konu Sahibi
tamam çok teşekkür ederim..

micrali

Üye
youtube videolrını tam ekran olunca sadece göruntu olarak gösterriyor c6-01 bu sorunu çözebilecek veye yorum yapabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler

ilginç bnde hiç olebişi olmadı en son yazılımı kurdun mmu v25 i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...