Nokia c6-01 hergün 50 kurus alma sorunu gir iceri :s . .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6-01 hergün 50 kurus alma sorunu gir iceri :s . .
*ARKADASLAR NOKİA C6-01 ALDIM.
*HERGÜN 0.facebook dan cıkarken 50 krs alıyor.
*Bu olay sadece günde bir defa oluyor.
*Ne kapattıysam olmadı widgettir yok, wifi elle seç yok, epostaları alımı kapat yok, internet baglantısını gerektiginde sor yok, turkcell wap baglan yok, turkcell internet vs. vs.
*Olmadı olmadı arkadaslar lütfen bu sorunumun artık düzelmesini istiyorum sizden yardım bekliyorum herkes bi bildigini yorum atsın belki en basit yerden tl yiyor cihaz :S

• Beğen
Tepkiler: Muhmd CR7

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Kardeş internete girerken googleye giriyon sora ''0.facebook.com'' yazıon çıkan sonuca girion.. öylemi yapıyorsun????????

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş benim tarayıcı direk bana boş bir sayfa veriyor. üstte arama çubuguna 0.facebook yazıyorum öyle giriyorum.

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
bu sorunla karşılaştım başkasının telinde... telefpnun menüsünden wep'e gir.. '' o.facebook.com'' yaz

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
ben öyle yapıyorum kardes. hani google fln gelipte googleyefln yazmıyorum. arama çubuguna yazıyorum üst kısımdaki. ama yine ücret alıyor

dgn52

Üye
Telefonun internet ayarlarından ana sayfanı 0.facebook yap ana sayfa turkcellwap olarak ayarlıdır.Onu değiştir sorun düzelecektir.

• Beğen
Tepkiler: hugoKJ

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
peki saolasın deniyecem.

Türe

Türe

Üye
artık 0.facebook ücretli dostum 50 kr alınıyor her girdiğinde , en azından bende ,aveada, öyle

• Beğen
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
bağlantı ayarlarını sil. baştan al.. wap ve internet ayarlarını al.. '' 532 '' turkcell i ücretsizdir. ara wap ve internet ayarını al.. telefonuna msj gelecek. gelen msjı pini yaz ( 1234 ) yaz kaydet.. olur... vağrolan bağlantı olarak kaydet. örnek '' türkcell wap '' şeç.. olur o

yanında olsam hallederdim kardeş..:yuru

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Lanet olsun onlar yüzünden 1gb paket almak zorunda kaldım :off:

tempestshine

tempestshine

Üye
neden bunu buraya açtın ki gsm operatörünün sayfasına açmalısın.internete onlarla bağlanıyorsun ..

cyber

cyber

Üye
bendende gidiyor ya krş krş

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
nokıa muşteri hizmetlerini aradım nokıa shop'a git yazılım yuklesinler dedi, sen sorunu çözdunmu

hakan_710

hakan_710

Üye
nokıa muşteri hizmetlerini aradım nokıa shop'a git yazılım yuklesinler dedi, sen sorunu çözdunmu
yükletsende bişey değişmez ki. ayarlarını yapman gerek internetle ilgili şeyleri ayarla forumda vardı yapılması gerekenler biraz araştır bulursun

cyber

cyber

Üye
benim düzeldi

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
yok arkadas bulamadım,

cenk_03

Üye
bende avea kullanıyorum ama 0.facebook a hala ucretsiz giriyorum.kardes sorun bendede vardı yeni sayfaya girerken http//www diye otomatik gelen bişi var ya onların hepsini sil sadece 0.facebook.com yaz ve turkcell wap gprs ten bağlan.ben aveada böyle yaptım sorun kalmadı. ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt