Nokia C6-01 güncelleme yarıda kaldı tel kapandı açılmıyor.ne yapmalıyım??

Sponsorlu Bağlantılar

djserkan37

djserkan37

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 güncelleme yarıda kaldı tel kapandı açılmıyor.ne yapmalıyım??
Arkadaşlar Nokia C6-01 tel. kullanıyorum.nokia belle sürümüne güncelliyordumki tam güncellemenin ortasında usb kablosu çıktı we güncelleme yarıda kaldı.tel kapalı şekilde kaldı sizce ne yapmalıyım.garantiye göndermeyi düşünüyorum ama kullanıcı hatası diye ücret isterlermi we garaNtiden tahminen kaç günde gelir?????

rewa

rewa

Üye
garantiye götürmene gerek yok sitemizin bilgili insanlarından biri yardımcı olur ;)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım yakınlarında nokia shop kvk genpa falan varsa oraya götür belleyi yüklerken telefon kapandı acılmıyor de kablonun çıktıgını söyleme bekleyemem diyosan arkadasın dedıgı gibi forumdakı arkadaşlardan yardım ıste o konuda yardımcı olurlar

manyax2007

manyax2007

Üye
arkadaşım navifirm programıyla teline uygun orjinal yazılım dosyalarını indirip phoneix yada jaf prgramıyla teline atacaksın. nasıl yapıldığını bilmiyorsan forumun yazılım destek bölümlerine bak bu konuda fazlasıyla bilgi ve konu yer alıyor. usb kablosuyla kolayca halledebileceğin bir şey ;)

Gladyator61

Üye
arkadaşım navifirm programıyla teline uygun orjinal yazılım dosyalarını indirip phoneix yada jaf prgramıyla teline atacaksın. nasıl yapıldığını bilmiyorsan forumun yazılım destek bölümlerine bak bu konuda fazlasıyla bilgi ve konu yer alıyor. usb kablosuyla kolayca halledebileceğin bir şey ;)

Kardeş telefon komple gitmiş anlamıyor musun? ne telefon açılmıyor ne bilgisayar görüyor. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Yardımları olabilecek bilgili arkadaşlardan acil yardım talep ediyorum. Yine 6600'a kaldım:S

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
Phoenix flash atarken usb kabloyu cıkarın takın falan dediginde telefonu takıp kırmızı tuşa bas kardeş görür telefonu.
Telefonum ilk gittiğinde ben de pc telefonu gormuyo diye yusuf yusuf olmuştum.

cyber

cyber

Üye
dead flash at sonra belleyi flash at

djserkan37

djserkan37

Üye
    Konu Sahibi
olmuyoo yapamadım bi türlü daha ayrıntılı yada resimli anlatablcek olan yokmu..tekefoncularda yapıyo ama garantisi biter diyolarr.

merveguler

Üye
aynı sorun bende de oldu nasıl düzelticem ben telefonumu bana yardımcı olurmusunuz

emrah674

Üye
c6 telefona ovi suite ten belle yapıyodum yarıda kaldı tel açılmıyo dead format atcam teli okumuyo pc napmam lazım

Üst Alt