Götür sadece şöyle de telefon normaldi bi gün baktım dokunmatik almıyor bnde hemen buraya getirdim sorun yaklaşık 1-2 gündür var.... Yolla garantiye değişsin adamlar...dostum formatlık bi olay değil seninki.su dökmşsün ... telefonu garanti devam ediyorsa gönder hemen gerekeni yapsınlar bekleme hiç...
Sakın su töktüm falanda demeyeinGötür sadece şöyle de telefon normaldi bi gün baktım dokunmatik almıyor bnde hemen buraya getirdim sorun yaklaşık 1-2 gündür var.... Yolla garantiye değişsin adamlar...
ben dokunmatik bazı yerleri algılamıyor diye veririm su döktügümü anlarlar mı
ama söyleme su falan kaçtığını hadi kolay gele....kardeş ben telefonu ikinci el internetten bulup aldım alırken ekranın alt bölümünün dokunmatiğinin çalışmadığını farkettim bazı uygulamalarda ama garantisi olduğu için aldım mesela pin kodu girerken 0 çalışmıyor ama arama yaparken çalışıyor navigasyonda çıkış tuşu vs çalışmıyor video oynatıcıda aynı yerdeki seçenek tuşları çalışmıyor ama mp3 çalarda aynı yer çalışiıyor böyle bi garip durum vardı sanırım aldığım kişide su falan kaçırdı bende hiçbişe olmamış gibi garantiye yolladım şuan garantide sevis takibinden baktım kullanıma bağlı kozmetik deformasyonlar var yedek parça bekleniyor garanti durumuda garantili onarım yazıyor sende bişe olmamış gibi ver anlasalar bile yapıyorlar merak etme ayrıca arkadaşım n8 ini su bidonuna düşürdü kuruttu ama arada donuyordu oda gönderdi ücretsiz yapıldı sanırım onlarda firmadan para almak için onarıyorlarama söyleme su falan kaçtığını hadi kolay gele....