nokia c6-01 ekranının bazı yerleri dokunmatik algılamıyor çok acil yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

saban149

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6-01 ekranının bazı yerleri dokunmatik algılamıyor çok acil yardım edin
telefona böyle birşey olmadan önce ekranına su dökmüştüm ekran koruyucu yapıştırmak için çok acil yardımınız lazım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
kapasitif ekrana su mu döktün :) bence bataryasını çıkartıp servise gönder telefonu

• Beğen
Tepkiler: Tuba
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Benim telefonun ekranı elimdemden biraz ter bulaşsa kafayı yiyor.
Acaba ekranı neyden korumaya çalışıyordun ekran koruyucuyu yapıştırırken :ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım şaka gibisin valla

saban149

Üye
    Konu Sahibi
ekran koruyucuyu takarken kolay takılması için su dökmüştm ondan sonra tel dokunmatikte birşey oldu ne yapmam gerekiyor siz olsanız ne yaparsınız

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım telı kurcalama bence 1 2 gün pırinc dolu kabın icinde beklet bataryayıda çıkar kısa devre yapmadan

ggokhan008

Üye
dostm bataryayı çıkar ekran koruyucuyu kaldır ekranı güzelce sil sonra çalıştır eğer gene aynı sorunu yapıyorsa doğru garantiye.

saban149

Üye
    Konu Sahibi
ekranın içinde su gözükmüyor telefonun performansında bi problem yok sadece bi kısmı algılamıyor o kadar garanti kabul eder mi

mert41994

mert41994

Üye
Garanti ekran değişimi isteyebilir. Kullanıcı hatası olduğundan garanti dışıdır 100 lira diye biliyorum ekran değişimini

saban149

Üye
    Konu Sahibi
ne yapacam ya format atsam geçer mi

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
dostum formatlık bi olay değil seninki.su dökmşsün ... telefonu garanti devam ediyorsa gönder hemen gerekeni yapsınlar bekleme hiç...

Sakın su töktüm falanda demeyein :) Götür sadece şöyle de telefon normaldi bi gün baktım dokunmatik almıyor bnde hemen buraya getirdim sorun yaklaşık 1-2 gündür var.... Yolla garantiye değişsin adamlar...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
dostum formatlık bi olay değil seninki.su dökmşsün ... telefonu garanti devam ediyorsa gönder hemen gerekeni yapsınlar bekleme hiç...

Sakın su töktüm falanda demeyein :) Götür sadece şöyle de telefon normaldi bi gün baktım dokunmatik almıyor bnde hemen buraya getirdim sorun yaklaşık 1-2 gündür var.... Yolla garantiye değişsin adamlar...

Arkadaşın da dediği gibi su döktüğünü falan söylemeden garantiye gönder bir baksınlar. Ama göndermeden önde yedeklerini al, hafıza kartını da çıkart öyle ver. Muhtemelen önce yazılımsal arızayı düşünüp format atacaklar, düzelmeyince de donanımsal arıza olduğuna karar verip ekran değişimine gideceklerdir ;)

saban149

Üye
    Konu Sahibi
ben dokunmatik bazı yerleri algılamıyor diye veririm su döktügümü anlarlar mı

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ben dokunmatik bazı yerleri algılamıyor diye veririm su döktügümü anlarlar mı

Sıvı temasını %99 anlarlar. Ama belli olmaz belki ücretsiz değişim bile yapılabilir orası servise kalmış birşey.

salomalo

Üye
kardeş ben telefonu ikinci el internetten bulup aldım alırken ekranın alt bölümünün dokunmatiğinin çalışmadığını farkettim bazı uygulamalarda ama garantisi olduğu için aldım mesela pin kodu girerken 0 çalışmıyor ama arama yaparken çalışıyor navigasyonda çıkış tuşu vs çalışmıyor video oynatıcıda aynı yerdeki seçenek tuşları çalışmıyor ama mp3 çalarda aynı yer çalışiıyor böyle bi garip durum vardı sanırım aldığım kişide su falan kaçırdı bende hiçbişe olmamış gibi garantiye yolladım şuan garantide sevis takibinden baktım kullanıma bağlı kozmetik deformasyonlar var yedek parça bekleniyor garanti durumuda garantili onarım yazıyor sende bişe olmamış gibi ver anlasalar bile yapıyorlar merak etme ayrıca arkadaşım n8 ini su bidonuna düşürdü kuruttu ama arada donuyordu oda gönderdi ücretsiz yapıldı sanırım onlarda firmadan para almak için onarıyorlar :) ama söyleme su falan kaçtığını hadi kolay gele....

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
kardeş ben telefonu ikinci el internetten bulup aldım alırken ekranın alt bölümünün dokunmatiğinin çalışmadığını farkettim bazı uygulamalarda ama garantisi olduğu için aldım mesela pin kodu girerken 0 çalışmıyor ama arama yaparken çalışıyor navigasyonda çıkış tuşu vs çalışmıyor video oynatıcıda aynı yerdeki seçenek tuşları çalışmıyor ama mp3 çalarda aynı yer çalışiıyor böyle bi garip durum vardı sanırım aldığım kişide su falan kaçırdı bende hiçbişe olmamış gibi garantiye yolladım şuan garantide sevis takibinden baktım kullanıma bağlı kozmetik deformasyonlar var yedek parça bekleniyor garanti durumuda garantili onarım yazıyor sende bişe olmamış gibi ver anlasalar bile yapıyorlar merak etme ayrıca arkadaşım n8 ini su bidonuna düşürdü kuruttu ama arada donuyordu oda gönderdi ücretsiz yapıldı sanırım onlarda firmadan para almak için onarıyorlar :) ama söyleme su falan kaçtığını hadi kolay gele....

senin sorun daha çok yazılımsalmış gibi geldi bana ama neyse yapıyorlarsa sorun yok :)

larten123

larten123

Üye
tebrikler kardes bataryanı sok ve pirinç dolu bir kaba koy bır hafta beklet sonra cıkartıp bataryayı tak eğer olmzsa tk care servis

Üst Alt