Nokia c6-01 Communicator ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia c6-01 Communicator ?
Öncelikle selamlar. Uzun süredir siteyi takip etmekteyim. Ama mesaj yazmak bugüne nasipmiş.

Sorum şu : Communicator uygulaması ne işe yaramaktadır ? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

gereksiz bi program microsoftun üretimi şirket elemanlarınıb anlıkiletişimini sağlıyo bi nevi msn gibi bn sildim bi sorun olmadı.

Konu Sahibi
Teşekkür ederim verdiğin bilgi için

u_cosar

Üye
bence çok gereksiz bir yazılım tabikide faydası olabilir ama bu telefonların genel kullanıcıları gençler olduğu için gençlere göre daha fazla yazılım çıkarmaları gerekir

Konu Sahibi
bence çok gereksiz bir yazılım tabikide faydası olabilir ama bu telefonların genel kullanıcıları gençler olduğu için gençlere göre daha fazla yazılım çıkarmaları gerekir

Söylediklerinize katılıyorum haklısınız

CanKartaL

Emekli Yönetici

aslında bu uygulama benzer yapıdaki sohbet odalarına da bağlanabilme özelliğine sahiptir bence sadece yazılması gereken adresleri bilmiyoruz :S

qsaw

Üye
Bu konu açılmış mıydı acaba bu arada ilk yorumunuz hayırlı olsun

Öncelikle selamlar. Uzun süredir siteyi takip etmekteyim. Ama mesaj yazmak bugüne nasipmiş.

Sorum şu : Communicator uygulaması ne işe yaramaktadır ? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

Evet ya.O microsoft uygulaması ne işe yarıyor.?

----------Eklendi @ 17:07:16 ---------- Yazıldı @ 17:06:45 ----------

gereksiz bi program microsoftun üretimi şirket elemanlarınıb anlıkiletişimini sağlıyo bi nevi msn gibi bn sildim bi sorun olmadı.

hı tamam.gereksiz yani.sağolun.

noss_bar

Emekli Yönetici
bence de çok gereksiz bir yazılım kaldır gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...