[Nokia C6-01 Belle] Mod RM-718-19-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Purgatory-

Purgatory-

Üye

Evet sorun yok bendede o arkadaşda sorun var sanırım.Acaba nokia bublesi sis olarak yükleyip sonra uygulama yöneticisinden silsek kaldırabilir miyiz?

installer olan sürümü buldum öyle denedim ama net paketim bittiği için kurulumu yarım kaldı. normal bi sürümünü bulursam deneyeceğim büyük ihtimalle olur

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
eline sağlık usta çoğu kişiye ilaç olmuştur.:alkis

TeAmo42

TeAmo42

Üye
nokia bubbles i kapatmak isteyen,forumda bulunan nokia bubbles sis uygulamayı yüklesin ve sonra kaldırsın. Denedim sonuç olumlu sorunsuz kaldırıldı.

fatihsevgili44

fatihsevgili44

Üye
s.a phoenix kurdum şimdi bunu nasıl yükleyeceğim her iki linkteki dosyaları da indirmem gerekiyor mu kurulumu nasıl olacak bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim

jugu60

Üye
sagol kurtulus40 :tşk:

fatihsevgili44-2 dosyayi indir, rardan cikar , tek dosya olacak, rm-718 olani phoenix ile kur,

phoenix anlatimi forumda mevcut

yucelkaya

Üye
eline sağlık usta süpersin

----------Eklendi @ 21:36:44 ---------- Yazıldı @ 20:49:09 ----------

usta rica etsem tuş kilidinin sis halini buraya ekliyebilirmisin

degirmenci01

Üye
biraz önce yükledim güzel olmuş özellikle bazı widgetler iyi olmuş emeğine sağlık yalnız widget eklemek için girilen menü çok hızlı kayıyor nerdeyse hiç durmuyor. birde ilk yükleyince ingilizce olarak yüklüyor

sawserez

sawserez

Üye
Emeğine Sağlık kurtuşuş usta harika olmuş ++

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eline sağlık usta süpersin

----------Eklendi @ 21:36:44 ---------- Yazıldı @ 20:49:09 ----------

usta rica etsem tuş kilidinin sis halini buraya ekliyebilirmisin
hangi tus kilidini soruyorsunuz isim veririmisin.
biraz önce yükledim güzel olmuş özellikle bazı widgetler iyi olmuş emeğine sağlık yalnız widget eklemek için girilen menü çok hızlı kayıyor nerdeyse hiç durmuyor. birde ilk yükleyince ingilizce olarak yüklüyor
o dediniz hizli kaydirma oluyor.

Emeğine Sağlık kurtuşuş usta harika olmuş ++
rica ederim ilk calisma bazi hatalar olabilir duzeltmek elimizde oldugu kadar yapilir.
sonucda elimde olmayan bir cihaz uzerinde calistim test iicin yukleyen arkadaslarin bilgilerine dayanarak duzenleme yapilmistir.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Kinetic kaydırma olduğu için alıştığın zaman seni çok rahatlatır o özellik

degirmenci01

Üye

Kinetic kaydırma olduğu için alıştığın zaman seni çok rahatlatır o özellik
evet biraz alışmak gerekecek sanırım birde şu bildirimler widgetinde tümünü sile basınca silmeden ana ekrana atıyor gerçi çok önemli değil ama

TeAmo42

TeAmo42

Üye

hangi tus kilidini soruyorsunuz isim veririmisin.

adını bilmiyorum usta dokununca tuşları kilitliyor ya :) ondan bahsediyorum mavi renkliydi
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ick-lock-v0-02-0-s60v5-s-3-signed-541065.html

----------Eklendi @ 22:40:02 ---------- Yazıldı @ 22:36:10 ----------

evet biraz alışmak gerekecek sanırım birde şu bildirimler widgetinde tümünü sile basınca silmeden ana ekrana atıyor gerçi çok önemli değil ama
bunu kur sorun düzelecektir.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
arkadaşlar bu mesaj gelince nokia bubbles ta direk gelen mesajı açıyodu annada, şimdi sadece tuş kilidini açıyo sizde de böyle mi? sanırım bubbles ın belle güncellemesine ihtiyacı var...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
TeAmo42

TeAmo42

Üye
arkadaşlar bu mesaj gelince nokia bubbles ta direk gelen mesajı açıyodu annada, şimdi sadece tuş kilidini açıyo sizde de böyle mi? sanırım bubbles ın belle güncellemesine ihtiyacı var...

mesaj geldiği zaman direk mesaj açılıyor kardeşim bubbles de iyi bakmalısın.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
flv lerde durum nedir acaba?

degirmenci01

Üye
bunu kur sorun düzelecektir.[/QUOTE]

bunu yükledim ama sorun aynen devam ediyor bu programın herhalde belle uyumsuzluğu var

TeAmo42

TeAmo42

Üye
bunu kur sorun düzelecektir.

bunu yükledim ama sorun aynen devam ediyor bu programın herhalde belle uyumsuzluğu var[/QUOTE]

sonuçta orjinal Widget değil. Diğer arkadaşların cfwlerinde aynı sorun var. Sorunsuz anna bildirim Widgeti şuan yok.

Febris

Febris

Üye
resimleri direk koysaydınız ıyı olurdu ilk fırsatta denıcem. :oke:

Üst Alt