xxcenkxx Üye [>>ELECKTRA<<];4340611' Alıntı: tel garantiye gidip ana kartı değişti mi hiç Genişletmek için tıkla ... benm serviste ana kartı değiştirildi ve şimdi güncelleme gözükmüyor napıcam
[>>ELECKTRA<<];4340611' Alıntı: tel garantiye gidip ana kartı değişti mi hiç Genişletmek için tıkla ... benm serviste ana kartı değiştirildi ve şimdi güncelleme gözükmüyor napıcam
karabasmayan Üye xxcenkxx' Alıntı: benm serviste ana kartı değiştirildi ve şimdi güncelleme gözükmüyor napıcam Genişletmek için tıkla ... phoenix ile product information'a bak. ürün koduna göre güncelleme olup olmadıgını navifirm ile görebilirsin.
xxcenkxx' Alıntı: benm serviste ana kartı değiştirildi ve şimdi güncelleme gözükmüyor napıcam Genişletmek için tıkla ... phoenix ile product information'a bak. ürün koduna göre güncelleme olup olmadıgını navifirm ile görebilirsin.
çkl sınan Üye ya bende bi türlü yüklüyemedim ne olursunuz biri benim şu telefona belle yi teamwiewer yardımıyla yüklesin
ya bende bi türlü yüklüyemedim ne olursunuz biri benim şu telefona belle yi teamwiewer yardımıyla yüklesin
OttomaN TigeR Üye çkl sınan' Alıntı: ya bende bi türlü yüklüyemedim ne olursunuz biri benim şu telefona belle yi teamwiewer yardımıyla yüklesin Genişletmek için tıkla ... phoenix kurulu mu? ----------Eklendi @ 22:57:57 ---------- Yazıldı @ 22:49:55 ---------- Arkadaşım phoenix yüklü ise yardım edeceğim...
çkl sınan' Alıntı: ya bende bi türlü yüklüyemedim ne olursunuz biri benim şu telefona belle yi teamwiewer yardımıyla yüklesin Genişletmek için tıkla ... phoenix kurulu mu? ----------Eklendi @ 22:57:57 ---------- Yazıldı @ 22:49:55 ---------- Arkadaşım phoenix yüklü ise yardım edeceğim...