Nokia c6 01 anna tercihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia c6 01 anna tercihi
mrb arkadaşlar ben form da biraz baktım anna konusunda arkadaşlar benim c6 01 in üzerinde PR 1,2 yüklü 14 02 sürümü var batarya 2 . günü deviremiyorum anna da batarya nasıl gidiyor kullanan lar özellikle bilgi verebilirlermi şimdiden tşk ler eksileri ve artıları ile

Konu Sahibi
bekliyorum arkadaşlar

Bende de aynı arkadaşım.En düşük ayarlarda bide. En iyisi hiç oyun yüklememek ve uygulama çalıştırmamak fakat felefonu da bunun için aldık :S

uribaju

Üye
annada işlemci arttığı için batarya ömrü azda olsa kısalıyor tahminimce..

bende batarya tüketimi arttı 1 günü zor çıkartıyor.ama epey kurcalıyoruM

Konu Sahibi
Arkadaşlar peki herhangi bir gözle görülür bir değişiklik var mı ? yani menülerde farklılık var mı ? birde Belle diye işletim sistemi var . Anna mı önce Çıktı Belle mi ? Belle C6-01 e uyumlu mu ? Şuan Orjinal haliyle 2. güne deviriyor bataryayı . annada 1 gün sürüyorsa hiç yüklemenin anlamı yok

c6-01 ile anna çok uyumlu çalışıyor bn diyem şarj süresinde bnde br artış olmadı çünkü telefon elimden zor düşüyor düştümü fayans çatlatıyor

nakresoz

Üye
hacı 2 günü zor çıkarıyor orası dogruda bende bi ara 3 olmuştu rekor kırdım

Konu Sahibi
valla orjinalda 2 günü görmüyor yani tamamen devirmiyor yaklaşıyor ama anna da 2 günü tamamen deviriyorsa sorun yok birde anna da gözle görülür şekilde değişiklik varsa yine olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...