Nokia C6-01 6HS+Hack Dünya'da İlk

Sponsorlu Bağlantılar

headhunTeR71

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 6HS+Hack Dünya'da İlk
Merhaba arkadaşlar;

Nokia C6-01 RM-718'in UDA'sını biraz editledim ve güzel bir yazılım elde ettim. Öncelikle phoenix'in son sürümünü ve Navifirm aracılığı ile flash dosyalarını (uda hariç) edinmeniz gerekmektedir. Özellikleri aşağıdadır;

1- Maximum 3 olan ana ekran sınırı 6 ya çıkarıldı,
2- instalserver eklenerek imzasız program yükleme olanağı sağlanıldı,
3-Kinetik Scrool hızı artırıldı,
4-UI hızı artırıldı,
5-Video modu eklendi; Zoomlar yumuşatıldı, gece modunun fps'si artırıldı ve video çekimleri 30 fps' ye çıkarıldı,
6-Fotoğraf kalitesi artırıldı(fotoğraf boyutları biraz büyüdü),
7-Müzik galeri modu eklendi; müzik çalar E:\sounds ve E:\music klasörlerini tarayacak şekilde ayarlandı,
8-İnternet önbelleği E: sürücüsüne alınarak 32mb'ye çıkarıldı. Bu şekilde ağır internet sitelerinde stabilite sağlandı.
9-Başlangıç ve kapanma animasyonlarını değiştirme modu eklendi; Startup.gif, Startup.mp3, Shutdown.gif, Shutdown.mp3 şeklinde C:\Animations klasörüne atmanız gerekmekte,
10-Ses kayıt kalitesi artırıldı; kayıt 12 saat kalite ise 64kbps'den 256kbps'ye çıkarıldı,
11-Kamera, Logs, mesajlar gibi uygulamalardan çıktıktan sonra arka planda çalışmaları engellendi. (RAM'den tasarruf için),
12-6 yeni Equalizer eklendi; Flat, Speech, Enhance, Treble booster, Bass & Treble ve ZigZag

Navifirm+ linki:

Flashlama Anlatımı İçin: http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-genel-bilgiler/phoenix-v2010-08-004-41526full-program-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html

UDA Linki:

SSler

• Beğen
Tepkiler: Reşwan

accman

accman

Üye
teşekkür abi yakın zamanda denersem gözlemlerimi paylaşacağım..:)

headhunTeR71

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah. Bekliyorum

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
böyle bir hata alıyorum

headhunTeR71

Üye
    Konu Sahibi
Jomolocco

Jomolocco

Üye
mah gücü az olan bir telefonun ui hızını artırmak çok saçma bence. Pil ömrü diye bişi kalmayacak

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
PHOENIX yeni sürümü

headhunTeR71

Üye
    Konu Sahibi
PHOENIX yeni sürümü

Durum udanın checksum dan geçememesiyle ilgili. Hackli UDA larda oluyor bazen.
Bende de bu versiyon var sıkıntı yaşamadım ama 2010_24 sürümü üstüne kurmuştum :allalla:
Belki o sürümde hata olmaz :oke:

joe_cenk

joe_cenk

Üye
bende aynı hatayı alıyorum bakalım yeni sürümü deniyecem inşallah sorun çıkmaz

isowa

Üye
açıklamalar ve anlatımın eksik kardeşim

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
son halinden memnunum ancak yinede denemekte fayda var akşam yaparım deneyimlerimi eklerim. değerlendirmeyi sonra yaparım :oke:

headhunTeR71

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Kardeşim bekliyorum. Yorumların benim için önemli eğer istek çok olursa C6-01 için pr1.2 tabanlı bir CFW yayınlayacağım.
Saygılar..

Jomolocco

Jomolocco

Üye
ui modu yapmadan sadece hackli bır version cıkartırsan super olur hatta batarya omru felan artıcak

mat9934

Üye
Teşekkürler eline sağlık.Keşke yeni güncel yazılım için uda ' yı güncelleyebilsek.

rivotril

Üye
merhaba benim tel nokia c6-01 ben bu uygulamayı yapacağım ama teli de yeni aldım acaba uygulamayı yaptıktan sonra tekrar fabrika ayarlarına dönüştürebilirmiyizz. tel yeni garanti kapsamına girermi bilgilendirirseniz sevinirim .şimdidden teşekkürler

dogan64

Üye
utam yazılımı güncelleyebilirmisin ilk sayfadaki eski yazılım galiba şimdiden çok teşekkürler 718_014.002_01.01_79.92

sanane161616

Üye
:@@@@@@@@

sinerler

Üye
Uda dosyası nedir anlatım az olmuş galiba biraz :(

Üst Alt