ellerinee sağlıkk sonunda oldu yaa cok süper ben cok begendim *#0000# yapınca blackstar yazıyor ellerine saglık bi sorum olacakk bu tema efek olayında c de gerekli dosyayı olusturuyorum ama tema efektı uygulanmıyor neden olabilir
ellerinee sağlıkk sonunda oldu yaa cok süper ben cok begendim *#0000# yapınca blackstar yazıyor ellerine saglık bi sorum olacakk bu tema efek olayında c de gerekli dosyayı olusturuyorum ama tema efektı uygulanmıyor neden olabilir
ya yazılımda java sorunumu var ne ben java dosyalarını yukleyemedin gerekli java programını kurmama ragmen bu sıkıntıyı yasayan varmı nasıl cozebılırım bunu
evet haklısınn c6 nın hatasıı ama bendekinden olmuyor galiba hack le alakalı ama java olmasada olur tema efekleri yeterrrrr ve sis program larla idare ederiz
evet haklısınn c6 nın hatasıı ama bendekinden olmuyor galiba hack le alakalı ama java olmasada olur tema efekleri yeterrrrr ve sis program larla idare ederiz
arkadaslar ne yaptımsa yok olmuyor bu jar dosyaları yuklemıyor yüklemeye hazırlanıyor diyor gerisi yok tüm yolları denedim olmadı bu sorunu nasıl cözebilirim
Arkadaşlar henüz bunu yükleme başlamadım ama bikaç sorum olucak.Ben şimdi bu anlatılanları yaptığım zaman unsigned programları oyunları vb. şeyleri telefonuma yükleyebilecek miyim?
ve ayrıca "Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyaları" dosyasını megaupload dışında bi yere yükleyebilecek olan var mı? Mahkeme kararıyla engellenmiştir yazısıyla karşılaşıyorum.
birşey merak ediyorum acaba bu c6 daki 5800 modlarında mesajların geç gelme bugu var orjinal c6 telefonlardada oluyor mu bu bug yani modlandığı içinmi bozuluyor yoksa hep varmı _?
birşey merak ediyorum acaba bu c6 daki 5800 modlarında mesajların geç gelme bugu var orjinal c6 telefonlardada oluyor mu bu bug yani modlandığı içinmi bozuluyor yoksa hep varmı _?
Konularda zaten belirtilmiştir...C6 yazılımı için olup olmadığı...Öğrenmek istersende sorarsın arkadaşlara...
Zaten bir başladınmı bir daha bırakamazsın