ROBOTX
Üye
bahsi geçen yazılımların benle uzaktan yakından ilgisi yok bunlar farklı cfw ler haberiniz olsun!Woot yaptım galiba
--------------- Ekleme ---------------
Orjinal dosyaların indirin Blackstar ı içine atın ve
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu iki dosyayıda içine atın orjinal dosyalar ile değiştirin . Jaf ile normal kurulumu yapın. Açtım deniyorum şuan
Woot yaptım galiba
--------------- Ekleme ---------------
Orjinal dosyaların indirin Blackstar ı içine atın ve
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu iki dosyayıda içine atın orjinal dosyalar ile değiştirin . Jaf ile normal kurulumu yapın. Açtım deniyorum şuan
Aynen Allah razı olsun kardeş ...Aynen kardeş bende bu dosyalarla yapmıştım çok güzel çalışıo hiç bir sorun yok jaf ve phoenix bu dosyalarda hata vermio yalnız birinci yüklemede telefon açılmadıydı tekrar yükledim açıldı
jafda hata alan arkadaşlar bu dosyalarla tekrar yükleme yaparlarsa sorunun ortadan kaltığını görecekler
Bu arada kötü köylü lütfen yanlış anlama eline emeğine sağlık c6 kullanmadığın halde hacklemişsin ben biraz hacklemeyi denedim ama sıkıntı bastı bıraktım valla sen uğraşmışsın snn tel olmadığı halde teşekkürler ALLAH razı olsun
Yazılım yenilenmiştir...
arkadaşım şebekeden dolayı yapıyordur daha sonra tekrar deneTeşekkür ederim Blackstar ı yükledim deniyorum birde Hotmail e-mail hesabımı ekleyemiyorum.Servis geçici olarak kullanılamıyor diyor.
Teşekkür ederim Blackstar ı yükledim deniyorum birde Hotmail e-mail hesabımı ekleyemiyorum.Servis geçici olarak kullanılamıyor diyor.
kurulumdan önce format attım peki kurulumdan sonra atmak şartmı.ya birde şu nokia ya giden mesajlar silinseydi iyi olurdu ama yinede ellerine sağlık kotukoylu senin yazılımın görsellik ve sadelik açısından harika olmuş.
Arkadaşlar Blacstar yükledik diyorsanız lütfen:arkadaşım şebekeden dolayı yapıyordur daha sonra tekrar dene
Hayırmenü ekranı tam ekran mı ?
Güle güle kullanın...Blackstar By kotukoylu yazıyor =) spr hızlı,stabil,fonksiyonel Emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?