Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
v42 de kayar kapak ayarları duruyo mu?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
peki v42 de 3.04 mu var guncellenms olması lazm c6 kullann warsa sorsak iyı olurdu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kesin 3.04'tür orjinalinde de.

----------Eklendi @ 21:08:41 ---------- Yazıldı @ 21:07:37 ----------

v42 de kayar kapak ayarları duruyo mu?

Evet duruyor. Kaldırması çok basit. slidesettings* diye aratıp çıkan dosyaları silince gidiyor. Benim aklıma gelmedi. Gelseydi kaldırırdım ama gerek kalmadı :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
sys bin klasörunun icnde dll dosyasydı sildm onu gitti kayar kapak :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kesin 3.04'tür orjinalinde de.

----------Eklendi @ 21:08:41 ---------- Yazıldı @ 21:07:37 ----------

Evet duruyor. Kaldırması çok basit. slidesettings* diye aratıp çıkan dosyaları silince gidiyor. Benim aklıma gelmedi. Gelseydi kaldırırdım ama gerek kalmadı :)

slidesettings diye aratıyorum ama klasörlerden başka şeyleri aramadığı için bulamıyor bişey :hmmm

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kardes nfe den sys bin e gir alfabetik dzlms zaten ordan sileblrsn

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

slidesettings diye aratıyorum ama klasörlerden başka şeyleri aramadığı için bulamıyor bişey :hmmm

NFE'nin arama çubuğuna aynen şöyle yazıp Enter'a bas: slidesettings*

Mutlaka birşeyler bulacaktır. Onları sil.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
esqalsiz

esqalsiz

Üye
ya bende nfe den arama yapamyrm :D gulmeyin * a gerek war mı?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kards sagol isme yarayck :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yıldız (*) şöyle bir arama mantığı katıyor: Mesela slide* yazıp aratırsanız; adı slide ile başlayan tüm dosya ve klasörler aranır.

slide*r14 yazarsanız; slide ile başlayıp r14 ile biten dosyalar aranır. Mesela bulunan dosya slidesettings.r14 olabilir.

NFE'de arama tekniği biraz değişiktir. Sadece dosya uzantısı olmadan arama yapılırsa NFE sadece klasör bulmaya çalışır. Mesela; slide yazıp aratırsanız böyle bir klasör yoksa bir sonuç çıkmayabilir. Ama slide* yazıp aratırsanız slide ile başlayan tüm dosyalar aranır.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Yıldız (*) şöyle bir arama mantığı katıyor: Mesela slide* yazıp aratırsanız; adı slide ile başlayan tüm dosya ve klasörler aranır.

slide*r14 yazarsanız; slide ile başlayıp r14 ile biten dosyalar aranır. Mesela bulunan dosya slidesettings.r14 olabilir.

NFE'de arama tekniği biraz değişiktir. Sadece dosya uzantısı olmadan arama yapılırsa NFE sadece klasör bulmaya çalışır. Mesela; slide yazıp aratırsanız böyle bir klasör yoksa bir sonuç çıkmayabilir. Ama slide* yazıp aratırsanız slide ile başlayan tüm dosyalar aranır.

çok teşekkürederim gerçekten çok işime yarayacak

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim. Bilmeyenler varsa öğrensin :oke:

G-maxicep

G-maxicep

Üye
teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869