Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

halittosun

Üye
Rambo Ustam Sana Özel Mesaj Atamadığım İçin Buraya Yazıyorum Konuyla Alakalı Olmayabilir Kusura Bakma Rofs2 ye Proğram Gömerken Parçaladığım sis Dosyasının içinden C_private C_resource C_system Dosyaları Çıkıyor Nereye atacağımı Bilemedim Kime Sorduysam Ya Bilmiyor Ya da Bilgiyi Paylaşmak İstemiyor Son Umudum Sen Kaldın Bi Yardım Et Sana zahmet Şimdiden Teşşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
.pkg uzantılı dosyayı sil. Bunu kullanmıyorsun.
C_, E_, F_ gibi uzantılı klasörlerin bu uzantılarını sil. Yani C_private ise C_ kısmını sil, private kalsın. Eğer aynı klasör varsa bu C_private nin içindekileri private'nin içine at.

tayo01

tayo01

Üye
bu rambo verdiğin cfw yi senn verdiğin modları kullanarak başka dğişikler yapabilirmiyiz?

halittosun

Üye
Ustam Tam Sayfa Ev Ekranı Kullanıyorum Ama Alt İkonlar Default Linkteki İkonların Türkçesini Yapmak İstiyorum Nasıl Yapabilirim Bir Anlatabilirmisin

Birde Batarya Ve Anten İkonlarını Linkteki Gibi Nasıl Yapabilirim

Herşey Tamam Bir Bunlar Kaldı Ustacım Bunlarda da Yardımcı Olabilirsen Daha Başını Ağrıtmam

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bunlar tema düzenlemesiyle ilgili. Tema editlemekten fazla anlamıyorum. Ayrıca;

Bu konu C6v41 portu konusu sen OFW resmini sormuşsun:

Resim orjinal v60 a aittir. C6v41 portunda ev ekranları böyle değil :)

stalker67

stalker67

Üye
Rambo Bu CFW yi bi düzenlesen orijinal c6 cfw si olsa bug bulundurmayan he nasıl olur sence ?

zaten orijinalde kasmalar v.s. oluyor onları kastediyorum ismide T.C.K. Classic olsun :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo Bu CFW yi bi düzenlesen orijinal c6 cfw si olsa bug bulundurmayan he nasıl olur sence ?

zaten orijinalde kasmalar v.s. oluyor onları kastediyorum ismide T.C.K. Classic olsun :D

Güzel bir fikir. Çok beğendim. Ama CFW'yi elleyemem. CFW'de buglar var ama o buglar işe yarıyor. Başka modların yapılabilmesine olanak tanıyor. Ama T.C.K Classic hoşuma gitti :)

alemdar_24

alemdar_24

Üye
Ewt cfw yüklemek istiyorum jaf proqramını bulamıyom

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Turan

Turan

Üye
Bu cfwnin T.C.K ninkinden ne farkı var?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bence yükle ve gör.

Ön bilgi istiyorsan;

Bu CFW: Hiçbir yönüyle editlenmemiş saf C6v41 portu. İçerisinde bir çok özellik eksik ve çok hata mevcut.
T.C.K: Her yönüyle düzenlenmekte olan geliştirilmiş üst düzey C6v41 CFW'si. Bir çok özelliği var ve hatalar çok az.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
58 için olanda kamera 2 megapxl gosteryo 3.2 seceneklerde yok onu nasıl halledcez

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nerden anladın 2mp gösteridiğini? Çözünürlük kaç oluyor foto çektikten sonra?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kamera ayarlar görüntü kalitesi 2 megapxl 3.2 secenklerde yok

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Önemli olan çektiğin resmin boyutu. Bana çektiğin 1 resmin boyutlarını söyleyebilir misin? Ya da resmi upload et ben bakarım :oke:

esqalsiz

esqalsiz

Üye
1600*2000 kardeş 2 megapixel 3.2 seçeneği yok onun haricinde kamera sorunsuz anlamadım gitti kaldırdım geri :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1600x2000 değil, 1600x1200 dicektin galiba. Çünkü 2mp bu çözünürlüğü destekliyor.

3.2 için kamera düzeltme yamalarını kullan. T.C.K da böyle bir sorun yok.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
tamam kardeş ben biraz orjinal kullanmaya alıştığımdan başka mod lu kullana miyorum galeri müzik çalar modu falan ben program kullanan birisi değilim çok program gömmeyi sevmediğim den yaptım bir cfw onda bu kamera sorun yaptı birde ev ekranına atıyor navi uzak yerde ve yanlış gösteriyor onun mod u olmadığından oldu sanırım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ovinin doğru yer gösteren modu yok.

morfrap

morfrap

Üye
5800 xm e yükledim . Gayet güzel ancak ev ekranında mesaj ve cevapsız çağrı widgeti gömülmemis. Olsa güzel olurdu. Ben v6 nin üzerine kurdum . Bu v41 gösteriyor ayrıca güncelleme istiyor . Ben tekrardan orijinale dönmek istesem hangi versiyonu kurabilirim . Ilk kez flaş atmış olduk . Bilinçli olursak makina ziyan olmamış olur:) emeği geçen herkese teşekkürler

Üst Alt