-efşan Üye SilentOne' Alıntı: sonunda c6 cılarda başladı cfw işine Genişletmek için tıkla ... ben zaten uzun zamandır yapıyordum cfw işini ama forumda paylaşmıyordum yine paylaşmazdım da arkadaşımızın işi görülsün diye paylaştım
SilentOne' Alıntı: sonunda c6 cılarda başladı cfw işine Genişletmek için tıkla ... ben zaten uzun zamandır yapıyordum cfw işini ama forumda paylaşmıyordum yine paylaşmazdım da arkadaşımızın işi görülsün diye paylaştım
tug-rul Üye Konu Sahibi ve dün gece dailymobile deki cfwlere türkçeleştirmeye çalıştırdım olmadı ne yaptıysam sizce neden olabilir.
ve dün gece dailymobile deki cfwlere türkçeleştirmeye çalıştırdım olmadı ne yaptıysam sizce neden olabilir.
GLADYATÖR1581 Üye tug-rul' Alıntı: ve dün gece dailymobile deki cfwlere türkçeleştirmeye çalıştırdım olmadı ne yaptıysam sizce neden olabilir. Genişletmek için tıkla ... rm-612 tr dil dosyasını fw ye enteğre edeceksin yazma dili içinde multi tap diye bi modu var onu aatcaksın
tug-rul' Alıntı: ve dün gece dailymobile deki cfwlere türkçeleştirmeye çalıştırdım olmadı ne yaptıysam sizce neden olabilir. Genişletmek için tıkla ... rm-612 tr dil dosyasını fw ye enteğre edeceksin yazma dili içinde multi tap diye bi modu var onu aatcaksın
tug-rul Üye Konu Sahibi GLADYATÖR1581' Alıntı: rm-612 tr dil dosyasını fw ye enteğre edeceksin yazma dili içinde multi tap diye bi modu var onu aatcaksın Genişletmek için tıkla ... ve ustamız geldi =)
GLADYATÖR1581' Alıntı: rm-612 tr dil dosyasını fw ye enteğre edeceksin yazma dili içinde multi tap diye bi modu var onu aatcaksın Genişletmek için tıkla ... ve ustamız geldi =)
-efşan Üye dostum sen rompatcherda yamayla falan uğraşma indirdiğin cfw nin tüm dosyalarını kopyala biyere sonra da aç orjinal rofs2'yi salla içine gitsin
dostum sen rompatcherda yamayla falan uğraşma indirdiğin cfw nin tüm dosyalarını kopyala biyere sonra da aç orjinal rofs2'yi salla içine gitsin
tug-rul Üye Konu Sahibi cengiz_katırcı' Alıntı: dostum sen rompatcherda yamayla falan uğraşma indirdiğin cfw nin tüm dosyalarını kopyala biyere sonra da aç orjinal rofs2'yi salla içine gitsin Genişletmek için tıkla ... cengiz abi dailymobilede güzel bi cfw buldum onu salladm telefon hakkını verdi yanı onu diyebilirim =)
cengiz_katırcı' Alıntı: dostum sen rompatcherda yamayla falan uğraşma indirdiğin cfw nin tüm dosyalarını kopyala biyere sonra da aç orjinal rofs2'yi salla içine gitsin Genişletmek için tıkla ... cengiz abi dailymobilede güzel bi cfw buldum onu salladm telefon hakkını verdi yanı onu diyebilirim =)
mlt_06 Üye tug-rul' Alıntı: cengiz abi dailymobilede güzel bi cfw buldum onu salladm telefon hakkını verdi yanı onu diyebilirim =) Genişletmek için tıkla ... Kardeş BuLduqun C6-00 Cfw'sinin Linkini verebilirmisin bende arıorum cfw ama çoqunda bişey çıkıo die yapmıorum ya
tug-rul' Alıntı: cengiz abi dailymobilede güzel bi cfw buldum onu salladm telefon hakkını verdi yanı onu diyebilirim =) Genişletmek için tıkla ... Kardeş BuLduqun C6-00 Cfw'sinin Linkini verebilirmisin bende arıorum cfw ama çoqunda bişey çıkıo die yapmıorum ya