Nokia C5 Müzik Çalar

Sponsorlu Bağlantılar

kaan7878

kaan7878

Üye
c5 kullanıcısı pek yok fazla tutmadı telefon o yüzden sorunu zor çözersin ama kütüpaneyi güncellersen olur bence hatta bende bazen güncellemeyide tam yapmıyor hafıza kartını çıkartıp güncelle önce bi liste boşalsın sonra takıp bidaha yap olur büyük ihtimal

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ovi suite'den tekrar yazılım güncelle. 062.010 yazılım çıktı. seslerde sorun olmuyor ve telefon hissedilir derecede hızlandı.

muhtarturk

Üye
Arkadaşım benim de C5 im var servisten yazılım attım ses azaldı bu defa Nokia sitesinden NOKİA OVİ yi indirip yükledim daha sonra OVİ vasıtası ile telefonun yazılımını güncelledim sesi arttı ve düzeldi.Ancak bu defada CorePlayer çalışmıyor nedendir bilmiyorum.Kuruyorum kuruluyor tıklıyorum çalışmıyor herhangibir hata mesajıda vermiyor bilen varsa lütfen yardım edebilirmisiniz.Saygılar

--------------- Ekleme ---------------

NOkia C5-00 aslında çok güzel hem kibarhemde GPS çok mükemmel çekiyor ve 16CGB hafıza aalabiliyor.Saygılar

Metin137

Metin137

Üye
kardeş bunun sebebi resource klasörün de önceden yüklediğin programların dosyaları var ordaki ses dosyalarıdır bende de aynısorun var onun için hafıza kartına format at

A3rman

A3rman

Üye
ben verileri sildim ( hafıza kartındaki ) usb den hiçbir işlemi gerçekleştiremiyorum sakın verileri silmeyin !! :kotu:

Takipçi Satın Al

Üst Alt