Nokia C5 Müzik Çalar

Sponsorlu Bağlantılar

Eren//

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5 Müzik Çalar
Kütüphaneyi yenile aldım müzik çalarda bigjump brick gibi dosyalar geldi.Gereksiz yere yer kaplıyorlar,silmek istediğimde Genel:Güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor uyarısı geliyor.Ne yapmam gerekiyor?Cevap yazan herkese teşekkür ederim.

Eren//

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu konuda yardım edebilecek biri yok mu ?

arda159753

Üye
...

konyarapp

Üye
vallahi arkadaşım bende nokia c5 kullanıcısıyım ama daha hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım :S hafıza kartını biçimlendirip telefonu fabrika ayarlarına almayı denesen ?

Eren//

Üye
    Konu Sahibi
Denedim fakat olmadı maalesef.

konyarapp

Üye
Allah Allah :S ilginç hiç böyle bir olay gelmedi başıma yardımcı olamadıgım için üzgünüm :(

karayel90

karayel90

Üye
Sanırsam tel bazı sistem dosyalarını mp3 formatı olarak görüyor ama c serisi tel kullanıcısı olmadığımdan pek bişey diyemem ama googleda bu sorunu arattırsan belki bi çözüm bulabilirsin

Eren//

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef hala çözemedim sorunumu.İlgilenen herkese teşekkür ediyorum.

frkn22

frkn22

Üye
bende c5 kullanıyorum 2 gb kart var fakat 1 gbsi diğer dosyalar diyip yer kaplıyor ama ben o diğer dosyaları görmüyorum ne yapmalıyım yardım.

soganlik

Üye
onun neredeyse tamamına yakını ovi mapsın harita dosyaları cities adlı klasörde, bu da bütün avrupa ülkelerinin yüklü olmasından kaynaklanıyor. Bana sadece Türkiye lazım diyorsan klasörü tamamen sil ve ovi map loader programı ile sadece Türkiyeyi yükle. Kartta neredeyse 500 mb yer açıldığını göreceksin.

soganlik

Üye
MP3 OLARAK GÖRÜNEN SİSTEM DOSYALARIN İÇİN

tel hafızanı yedekle birde hard formatı dene istersen. Bunu (yıldız+3+yes+açma kapama tuşu) kombinasyonuna 10sn kadar basılı tutarak yapabilirsin.

frkn22

frkn22

Üye
yazılım attım 32.010 oldu ama ses inanılmaz azaldı ne yapmalıyım ?

carzeyki

Üye
evet bende güncelledim kamera sesleri falan bayagı kısıldı aynı zamanda herhangi performans artışı ise sezmedim.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
yazılım falan gerek var tabi ama şarkıların dan biri yada bir kaçında codec sorunu paremetre sorunu veya v.irüs bulaşmıştır dosyalarını kontrol et hafıza kartına gir gereksiz dosyaları sil veya biçimle özel verilerini yeni bir klasöre at vs buna benzer şeyler yaparsın düzelir

rukiş

Üye
ne zamn iyde

--------------- Ekleme ---------------

c 5 tema

arkdaşlar nokya c5 ses yükselme varmı acil cvp

Eren//

Üye
    Konu Sahibi
ne zamn iyde

c 5 tema

arkdaşlar nokya c5 ses yükselme varmı acil cvp
Cevap yazan herkese teşekkür ederim sorunum çözüldü.Evet yazılım güncellemesinden sonra ses bayağı kısıldı.Fikri olan var mı ?

semum1903

Üye
nolur banada yardım edin beninkide bayağa kısldı keske 5800 alsaydım of yha

khaLpshZ

khaLpshZ

Üye
Bu telefon gece çekmiş olduğu bir fotoyu koyarmısınız flaşın performansına bakacam.

Bozokbey

Üye
soganlikın dedıgı dğru ama bende c5 kullanıyorum guzel telefn ama arada bı kendını kasıyo ve sesı cok az

nino4u

nino4u

Üye
soganlikın dedıgı dğru ama bende c5 kullanıyorum guzel telefn ama arada bı kendını kasıyo ve sesı cok az

benim telef0nu satayım sana kullanamıyorsan onu :D

Tt pod da da sesi çıkmıyosa Al0n mp3 yukle :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt