Nokia c5-03 yazılım güncelleme sorunu !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

muvensa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c5-03 yazılım güncelleme sorunu !!!!
nokia c5-03 telefonumdan yazılım güncelleştirmeleri var uyarısını aldım ve telefon güncelleştirmesi varmış. yüklemeye çalıştığımda ise hiç bir şey olmuyor. seçenekler güncelleştirmeleri yükle'ye tıklıyorum fakat telefonda tık yok. hiçbir tepki vermiyor :off::off::off:. lütfen yardım edin. (güncelleştirmeleri bilgisayardan değil telefondan yapmak istiyorum.)

• Beğen
Tepkiler: pLaYbOyMaN

'Patron

'Patron

Üye
son guncelleme 140mb telden olmaz. ovi suite ile yapcaksın

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşlar size ne güzel güncelleştirme gelmiş ama bana ne yazikki güncelleştirmenin g si yok telefonun her yerine baktım ovi ye baktım yok diyor siniir olucam

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ovi yada nokia software updater ile güncelle

oguzhan48

oguzhan48

Üye
malesef bendede hiçbişekilde güncelleme almıyor telefon hiçbir güncelleme yok uyarısı veriyo . telefonu turkcellden aldığım için turkcell kodu var telefonda turkcelle götürdüm servise almamız gerekiyo dediler durum bu.

ayse.ayse

Üye
bendede aynı sorun vardı bilgisayarıma oviyi yükledim hemen oldu öyle deneyin..

Symbianist

Symbianist

Üye
son sürümü indirip phoenix ile kurun en iyisi

Joker.

Joker.

Üye
sorunun benle aynı bn fw atıtımda v20 geçtim

KeFeNSiZ

Üye
Başka Bilgisayardan Dene Anti Virus Vs Engelleyen Birşey Olabilir Çok Cins Ovi Bilgisayara Format Çekip Dene İstersen Program Kurmadan

Joker.

Joker.

Üye
format atmak driver yüklemek 1 aşar fw atmak ise en fazla 30nı alır hem türkcell kodlu ise benim gbi fw atmadan yükseltmenin yolu yok gii bişi

Üst Alt