şu sistem olaylarından hiç anlamıyorum hocam valla yateşekkür ederim ama bir şeyler denersem yapamam herhalde zor gibi gözüküyor

okudum falan ama birkaç adımdan sonrası yemedi hocam vazgeçtimCok basit bak arkadaş linkte atmış ben mobil olduğum için atamadım![]()

okudum falan ama birkaç adımdan sonrası yemedi hocam vazgeçtim![]()
aslında haklısında bende senin gibi başladım ama şimdi ofw yapıyorum
zaten telefona herhangi bi kötü etkisi yok 
yok hocam sorun kötü etkisinde değil hack işlemini beceremem benÇekinmene gerek yokaslında haklısında bende senin gibi başladım ama şimdi ofw yapıyorum
zaten telefona herhangi bi kötü etkisi yok
![]()

yok hocam sorun kötü etkisinde değil hack işlemini beceremem ben![]()

deniyorum bakalım sonucu yazarım5 tıklık işlem birader iki pro yükleyeceksin sadece ya![]()

deniyorumZor değil, sen kafanda zor kabul ettiğin için gözünde çok büyütmüşsün...
Yoksa çok kolay..

deniyorum bakalım sonucu yazarım
- - - Eklendi - - -
deniyorum![]()

8.aşamadayım yardımm bu kısmı tam anlamadımKorkma![]()
8.aşamadayım yardımm bu kısmı tam anlamadım
8. Son olarakta indirdiğiniz installservers_pack.zip dosyasından aşağıyı okuyaraktelefonunuzauygun installserver.exe dosyasını eklentiden indirdiğiniz X-plore uygulamasıyardımıylac:\sys\bin konumuna atınız.Ne yazıyor onu söyle?
8. Son olarakta indirdiğiniz installservers_pack.zip dosyasından aşağıyı okuyaraktelefonunuzauygun installserver.exe dosyasını eklentiden indirdiğiniz X-plore uygulamasıyardımıylac:\sys\bin konumuna atınız.
yamalar aktif zip dosyasından telefona uygun olanı çıkardım şimdi o dosyayı o konumamı atayım? birde xpoloreyimi yükleyip ayarları yaptıktan sonramı atcaz dosyayı?Rompatcherdn yamaları aktif et zip dosyasındaki dosyayı belirtilen klasöre at . Ama sana uzun yolu göstermişler ya
yamalar aktif zip dosyasından telefona uygun olanı çıkardım şimdi o dosyayı o konumamı atayım? birde xpoloreyimi yükleyip ayarları yaptıktan sonramı atcaz dosyayı?
xplore yukledım ama ayarlar bolumunu bulamadımEvet telefon hafızası sys klasörunun içindeki bin klasöru ama bunu xplore ile yapabilirsin xplore yükle.

buldum buldum şimdixplore yukledım ama ayarlar bolumunu bulamadım![]()