Nokia c5-03 yardiminiz lazim

Sponsorlu Bağlantılar

cakirkeyffarki

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c5-03 yardiminiz lazim
Selam arkadaşlar nokia c5-03 kullanıyorum.Telefonu hacklemek istiyorum ama tam bir bilgim yok en kolay hackleme nasıldır anlatırmısınız? birde hack yaparken sorun çıkma ihtimali varmı?

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
sistem modlama bölümüne bak eğer flash istemiyorsan stabil bir flash istiyorsan cfw bölümünde anna cover var onu yükle :)

- - - Eklendi - - -

sorun çıkmaz :)

cakirkeyffarki

Üye
    Konu Sahibi
şu sistem olaylarından hiç anlamıyorum hocam valla ya :) teşekkür ederim ama bir şeyler denersem yapamam herhalde zor gibi gözüküyor

cakirkeyffarki

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler fazla bilgim yok bu olaylar hakkında ama başlıyorum hocam 5-10 dk sonra yazarım sonucu :)

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
şu sistem olaylarından hiç anlamıyorum hocam valla ya :) teşekkür ederim ama bir şeyler denersem yapamam herhalde zor gibi gözüküyor

Cok basit bak arkadaş linkte atmış ben mobil olduğum için atamadım :)

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Zor değil, sen kafanda zor kabul ettiğin için gözünde çok büyütmüşsün...

Yoksa çok kolay..

cakirkeyffarki

Üye
    Konu Sahibi
Çekinmene gerek yok :) aslında haklısında bende senin gibi başladım ama şimdi ofw yapıyorum :) zaten telefona herhangi bi kötü etkisi yok :)
yok hocam sorun kötü etkisinde değil hack işlemini beceremem ben :)

cakirkeyffarki

Üye
    Konu Sahibi
Ne yazıyor onu söyle?
8. Son olarakta indirdiğiniz installservers_pack.zip dosyasından aşağıyı okuyaraktelefonunuzauygun installserver.exe dosyasını eklentiden indirdiğiniz X-plore uygulamasıyardımıylac:\sys\bin konumuna atınız.

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
8. Son olarakta indirdiğiniz installservers_pack.zip dosyasından aşağıyı okuyaraktelefonunuzauygun installserver.exe dosyasını eklentiden indirdiğiniz X-plore uygulamasıyardımıylac:\sys\bin konumuna atınız.

Rompatcherdn yamaları aktif et zip dosyasındaki dosyayı belirtilen klasöre at . Ama sana uzun yolu göstermişler ya

cakirkeyffarki

Üye
    Konu Sahibi
Rompatcherdn yamaları aktif et zip dosyasındaki dosyayı belirtilen klasöre at . Ama sana uzun yolu göstermişler ya
yamalar aktif zip dosyasından telefona uygun olanı çıkardım şimdi o dosyayı o konumamı atayım? birde xpoloreyimi yükleyip ayarları yaptıktan sonramı atcaz dosyayı?

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
yamalar aktif zip dosyasından telefona uygun olanı çıkardım şimdi o dosyayı o konumamı atayım? birde xpoloreyimi yükleyip ayarları yaptıktan sonramı atcaz dosyayı?

Evet telefon hafızası sys klasörunun içindeki bin klasöru ama bunu xplore ile yapabilirsin xplore yükle.

Takipçi Satın Al

Üst Alt