nokia c5-03 wi-fi çekmi güçlendirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nsk1984

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5-03 wi-fi çekmi güçlendirme
selam arkadaşlar c5-03 wi-fi çekimini güçlendirme mümkünmü acaba

estorak

estorak

Üye
sanmıyorum :(

Krofessional

kameranın sağ tarafındaki kısma yani kulaklık kısmına parmağını koymazsan %10 luk bi artış olur

nsk1984

Üye
    Konu Sahibi
peki bunun için bir anten varmı sinyali güçlendireçek

Krofessional

peki bunun için bir anten varmı sinyali güçlendireçek

öyle bisey yok yani şimdilik yok ta bilgin olsu kameranın soltarafında gps ve bluetooth anteni sağ kısmında wifi anteni var ondan söyledim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bi Modu Vardı Bunun İyi Çekmesi İçin Onu Da Cfwye Atabilirsin Normal Kopyala Yapıştırla Olur Mu Emin Değilim Ondan

nsk1984

Üye
    Konu Sahibi
o modu nerden bula bilirim bi de cfw ne oluyor pek anlamamda onlardan

Stilt_Skin

Üye
Benim C5-03 'ümde wifi sorunu var wifi ye bağlandıktan 3-5 dk sonra bağlantı kesildi diyor. Cevap bulabilecek var mı ?_?

----------Eklendi @ 23:41:09 ---------- Yazıldı @ 23:28:22 ----------

Ayarlar > Bağlantı > Kablosuz Lan > Seçenekler > Ayarlar > Tekrar Seçenekler > Gelişmiş Ayarlar > Çıkan Uyarı '' Evet '' > Otomatik Yapılandırma > Güç tasarrufunu kapalı olarak değiştir. Yabancı bi forumda gördüm benim wifi hiç bağlanmıyo adam bunu yazmış ben yarın deniyecem bağlantıda kopma olup olmadığını. Muhtemelen cekim gücüde çoğalır ..:)

Stilt_Skin

Üye
Buda olmadı bu gidişle telefonu garantiye göndercez başka çare yok heralde...

azrock

azrock

Üye
Hard format atmayı deneseniz..?

Symbianist

Symbianist

Üye
Bir yöntem var. Isterseniz deneyin. Bildiğim kadarıyla wireless ağı dalgalı yayın yapıyor radyo gibi ve bu da tıpkı radyodaki parazit gibi kesintilerle karşılaşabiliyor. Tahmin sadece bilimsel bir yani yok. Bunun için bağlantıyı sürekli aktif tutacak bir yöntem gerekiyor. Bunu da ucweb ile yapabilirsiniz. Şöyle ki ucwebi açın ayarlardan bağlantı noktasıni o girmek istediğiniz wireless adını seçin ve google veya herhangi bir siteye bağlanin öyle bırakın. Sonra da ne için internet kullanacaksaniz ona girip bağlanin. Ama ucweb işiniz bitene kadar arka planda açık kalsın. Tabi ucweb ile de gezinebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt