Nokia C5-03 Sertifika Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

AşiN@

AşiN@

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 Sertifika Sorunu
Arkadaşlar Allah rızası için yardımcı olun ya :( Yeni almış olduğum C5-03'e sertifika alamadım bütün sitelere girdim kayıdımı yaptım ama bir türlü cevap gelmedi maxicepte de önerilen siteleri denedim ama yinede bir sonuç alamadım. Şu konuya bir el atacak bir baba yiğit varmı ? Şu telefonu hacklemek ne zormuş 5800 ımı daha çok seviyorum buyüzden :) Lütfen Her hangibi bir bilgisi olan yardım etsin çaresiz kaldım. Şimdiden teşekkürler, İyi Forumlar...

AşiN@

AşiN@

Üye
    Konu Sahibi
28 kişi bakmış bir allahın kuluda msj atmamış ya :(

PureFood

PureFood

Üye
Just hack it yöntemi var onunla hacklebilirsin ama o hack yöntemindeki bi program içinde sertifika lazım :D

'Patron

'Patron

Üye
yok dostum. anca sade hack var onu uygulayabilrisin

AşiN@

AşiN@

Üye
    Konu Sahibi
Sorunda orda hiçbir yerden halledemedim 5800 enaz 10 defa hackleyip flashladım ama bu telefon adamı yoruyor ya :) Sorun üstüne sorun çıkartıyor :) sade hack işlemi nasıl olucak uda dosyasıyla mı flashlıycam ?

sertacusta

sertacusta

Üye
hack lemeden olmuyormu başka çözüm yokmu

PureFood

PureFood

Üye
Just hack it ten başka yok c5-03e

sertifika siteleri de vermiyor artık opda binlerce kişiin imeisini alıp piyasadan silindi diyorlar.

AşiN@

AşiN@

Üye
    Konu Sahibi
ismet sen bu konuyu okudun mu ?
2. de programı sertifikalayıp kurun diyor ?
Sorunda zaten sertifika alamamızda veya benmi yanlış anlıyorum ?

PureFood

PureFood

Üye
Evet bbiliyorum kardeş o konuyu niye okumayayım ? :angry:

Biliyorum ama başka seçeneğin yok o programı da siscontents ile sertifikalayabilirsin sadece :ah

O zaman hack mack uğraşmayacaksın telefonunda hacı

AşiN@

AşiN@

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika sorunu olmasa ben bu telefonun anasını ağlatırım da sertifika olmadan olmuyo 2. Certhackinstaler sertifikalayıp kurun diyor. Zaten sertifika olsa bukadar uğraşmıycaz kökten halledicemde anasını sattımının telefonuna sertifika alamıyoruz. Galiba artık hiçbir site sertifika vermiyor ?

PureFood

PureFood

Üye
c5-03 te flashlama olayını hiç görmedim ben :hmmm

olsa çoktan görürdüm ya da çoğu kişiden öğrenirdim ilginç

AşiN@

AşiN@

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş senin verdiğin linkdeki programı deniyorum yazıcam birazdan sorunu

benozgurumtr1

Üye
V 20.0.024 çıktı c5 için yukardaki bi işe yaramıyor yani

waryanli

waryanli

Üye
Nokia C5-00 aldım ve sertifika sorunu yaşıyorum hala bir çözüm bulamadım hayırlısı :(

Üst Alt