Nokia hack tüm üst firmwareler güncell

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Nokia hack tüm üst firmwareler güncell
HACKSİZ TEL, TELİMİZİN NOKİA YAZILIMCILARI SAYESİNDE "SYS" KLASÖRÜNÜN KİLİTLENMİŞ OLMASI DEMEK.KİLİTLİ OLMASI YÜZÜNDENDE İSTEDİĞİMİZ PROGRAMI KURAMIYORUZ.SYS KLASÖRÜ KURDUĞUNUZ YADA KURACAĞINIZ PROGRAMLARIN "CTL" DOSYALARINI İÇİNE ALMASIYLA ÇALIŞIR.HER TELİMİZE AİT AYRI AYRI KODLAR BULUNUR,NOKİA E-MAİL NUMARALARIYLA TELLERİMİZİ AYRI AYRI ŞİFRELEYİP KİLİTLEMİŞTİR.RESİMLERDEDE SYS KLASÖRÜMÜN AÇILDIĞINI GÖSTERDİM.
BUDA NOKİANIN PROGRAM SATMA POLİTİKASIDIR SADECE SYMBİANDA VARDIR ARTI PROGRAMI YAPAN FİRMALARINDA PROGRAMLARINI SATABİLMEK İÇİN YAPTIĞI BİR ANLAŞMADIR.BİRAZ HAKLI OLARAK.ORTADA ÇÜNKÜ BİR EMEK VAR.
E BİZDE NE YAPIYORUZ OPDA SİTESİNDEN YADA OPDADAN ALIP TELİMİZE KURDUĞUMUZ FREE SİGNED PROGRAMIYLA,İSTER SİTE ÜZERİNDEN,İSTER PCYE KURDUĞUMUZ SİGNED EXE. PROGRAMIYLA,İSTER TELİMİZE KURDUĞUMUZ FREE SİGNED SİS. PROGRAMI ÜZERİNDEN OPDA SİTESİNE KAYIT ETTİRDİĞİMİZ E-MAİL NUMARASI SAYESİNDE YÜKLEYECEĞİMİZ PROGRAMI SÜZDÜREREK ŞİFRESİNİ TELİMİZE EŞLEŞTİRMİŞ OLUYORUZ.CTL DOSYALARIDA RAHAT Bİ ŞEKİLDE TELİMİZİN "SYS" KLASÖRÜNE GİRMİŞ OLUYOR.(BU SİSTEMLEDE ÇİNLİLERİN HİÇBİRŞEYİ ÇÖZEMİYECEĞİNİ KLONLAYAMIYACAĞINI BİRKEZ DAHA ÖĞRENMİŞ OLUYORUZ,BİLİYORSUNUKİ OPDA BİR ÇİN SİTESİ)
NOKİADA BUNUN ÜZERİNE NE YAPIYOR,YENİ YAZILIMLAR GELİŞTİREREK TELLERİMİZİ KIRILMAZ HALE GETİRİYOR.ÇÜNKÜ ÖĞRENİYOR ORTADA Bİ OPDA SİTESİ VAR ARTI TELEFONLARI KIRMAK İÇİN YAPILMIŞ HELLOOX GİBİ PROGRAMLAR VAR.
ÖRNEĞİN BEN TELİMİ İLK ALDIĞIMDA FW 22.01 Dİ,HELLOOX LA RAHAT BİR ŞEKİLDE HACKLAMİŞTİM.SONRA NOKİANIN YENİ ÇIKARTTIĞI YAZILIMLARI HACKLEYEMEMEYE BAŞLADI.HELLOOX YAZILIMI GELİŞSEDE NOKİANIN YENİ FİRMWARELERİNİ KIRAMADI.BU BÜTÜN NOKİALAR İÇİN GEÇERLİ VE HERKES BUNDAN MUZDARİP.BU ÜRETİLMİŞ PROGRAMDA BİR ÇİN İCADI YİNE VE BÜTÜN NOKİA VE SÜRÜMLERİ İÇİN GEÇERLİ.
KULLANDIĞIM EXPLORER SÜRÜMÜ EN SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜM.1.41 PATCH Lİ.ÖNCE SİZE HACKLAMEYİ ANLATAYIM SONRA EXPLORER"İDE GÖNDEREYİM.ÇÜNKÜ EXPLORER"I SERTİFİKALANDIRMAN GEREKECEK.[/i]

Yeni hack yöntemi: Just hack it.
Bu yazıda symbian işletim sisteminin güvenlik önlemlerini devredışı bırakmak için uygulanan yeni bir hack yöntemini anlatmaya çalışacağım. Yöntem helloox yönteminde olduğu gibi gayet basit.
Bu yöntemle yeni çıkan symbian3 telefonlar olan n8,e7,c7,c6-01, gibi telefonlardan tutun, s60v5 telefonlar olan n97, n97 mini, 5800,x6 gibi telefonlara kadar, s60v3.2 telefonlar olan n86,e52,c5,6730c,6720c,6700s,e72 ve bilinen ne kadar nokia modeli varsa hack yapılabilmektedir. Yöntemin uygulanması gayet basittir. Telefonunuzu hacklemek için aşağıdaki adımları uygulayın:
Öncelikle hack işlemimiz için 2 dosyamız var.
CertHack_installer.sis ve cert_updater.sis
yöntem adımları:
1. certHack_installer.sis dosyasını sertifikanızla imzalayın.

Bilmeyenler varsa alttaki linkden sertifika alma yöntemi talimatlarını uygulayın


2. Cert_updater.sis dosyasını telefonunuza kurun.
3. CertHack_installer.sis dosyasını telefonunuza kurun, tabi imzaladığınızı. Kurarken ingilizce bir mesaj gelecektir, devam deyin.
4. Uygulamalara gidin, Orada kurulmuş olan uygulamayı yani Just_hack_it'i tıklayın ve bekleyin. bir bip sesinden sonra tekrar uygulamalar klasörüne düşecektir.
Not: bazı telefonlarda bip sesi gelmeyebilir.
5. her telefonda gerekmeyebilir ancak, gerekirse aşağıya kurulmuş olan rompatcheri tıklayın ve telefon modeline göre çıkacak olan oradaki tüm öğelerin üzerinde birer kez seçim tuşuna basın ve seçenek yaparak add to auto deyin ve tekrar seçenek yaparak all patches alt menüden apply öğesini seçerek programı kapatın. Şimdi telefonunuza istediğiniz programı kurun, istediğiniz dosyayı sys\bin klasörüne kopyalayın.
İşte bu kadar basit.
Not: yöntem kendi E72mde tarafımca denenmemiştir, ancak yurtdışında c6 gibi telefonlarda denendiği ve çalıştığı bilgisi vardır



Hack için Gereken Programlar
İNDİR[;)]


X-plorer 1.41 sürüm.Yükleyeceğin dosyaları yükleme sırasına göre numaralandırdım.Sırasıyla kurunuz.
İNDİR[;)]


X-PLORER PAKETİ SERTİFİKA HATASI VEREBİLİR, OPDA SİTESİNDEN SERTİFİKALANDIRINIZ,ÇÜNKÜ VERDİĞİM DOSYALAR BENİM TELİME GÖRE SERTİFİKALI


:yuruGÜLE GÜLE KULLANIN-BİR TEŞEKKÜR YETER:yuru


----------Eklendi @ 02:55:58 ---------- Yazıldı @ 01:08:44 ----------

saol arkadaşım

----------Eklendi @ 03:00:41 ---------- Yazıldı @ 02:55:58 ----------

emeğine sağlık arkadaşım

----------Eklendi @ 03:03:36 ---------- Yazıldı @ 03:00:41 ----------

FAYDALINIPDA SAYGI DUYMAYANA BİDAHA BİŞEY YOK.HERKES KENDİ BAŞININ ÇARESİNE BAKSINN:angry:
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 321934, d3l!a$k, 3buçuk ve 1 kişi daha


pRime.

pRime.

Üye
Anlatım güzel saol.
 
3buçuk

3buçuk

Üye
herşey iyi güzelde kardeş sayfa tamamıyla çince hiçbişey anlamadım sayfada ingilizce seçeneği yokmu?
 
iskader

iskader

Üye
Arkadaşlar ben akşam yaptım (opda dan sertifikam var) oldu.

program rompatcher ide yüklüyor aynı zamanda sys bin içine installserver dosyasını atıyor.

eline sağlık güzel çalışma...
 
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan arkadaşım
 
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
:oke:
 
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Teşekkürler.
 
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Sağol:oke:
 
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
siz saolun arkadaşlar güle güle kullanın
 
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
yokmu işine yarayan
 
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
:naughty:
 
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
:allalla:
 
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm
 
Metin137

Metin137

Üye
başka siteden versen olmazmı mesela 4shared
 
Critical_Error

Critical_Error

Üye
çok teşekkürler eline sağlık
 

must00

Üye
Belleye oluyor mu ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt