Nokia C5-03 ile Film İzleme ?

Sponsorlu Bağlantılar

emretrg

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 ile Film İzleme ?
Selam bu telefon bildiğim kadarıyla mp4 formatını destekliyo. Bu formattaki bir tane filmi karttan videos, my video gibi klasörelere attım ancak telefonun galeri kısmında görülmüyor ordan atınca acaba hangi klasöre atmam gerekir. Ayrıca Nokia Ovi Suite programından da video ve fotoğrafları buraya sürükleyin diye bir kısım var ancak oraya sürüklenmiyo videolar falan hiç video atamadım pc'den. Ayrıca başka nasıl film izlerim bu telefondan yazılım yüklesem mkv, avi gibi formatları da destekler mi bu telefon yoksa mp4 formatına mı çevirmem lazım converterle, ya da 640x360 boyutunda mp4 hazır indirmelik filmler var mıdır, varsa nerden bulabilirim.
Teşekkürler :)

QZER29

QZER29

Üye
format factory adındaki programla çevirebilirsin fakat mobil aygıtlarda c5-03 seceneği yok ama 5800 ile çözünürlükleri aynı olduğu için 5800 için çevirip atarsan oynatma ihtimali yüksek. Mkv, avi gibi formatlar için programlar var ama telefonu çok kasarlar izlediğinden zevk alamazsın ve telefon sıcacık olur:allalla:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefonu depoloma modunda bagla pc'ye.Videoların içine atıcaksın.Telefonda ilk attıgında görmeyebilir ama sen dosya yöneticisine girip filmi ordan birkez açarsan galeriye de yerlesir.Yada telefonu aç kapa eklenir galeriye.Filmleri de Smart Movie adlı program ile izleyebilirsin.C5'in işlemcisi iyidir kasma olmaz.Sadece 5800 kasıyor filmlerde :naughty:

Del Rey

Del Rey

Üye
Format Factory benim 2 senedir kullandığım bir yazılımdır. Çok da memnunum. Yalnız çevirirken çözünürlüğü 360*640 altında tut hızlı oynatır kasmaz :)

QZER29

QZER29

Üye
Telefonu depoloma modunda bagla pc'ye.Videoların içine atıcaksın.Telefonda ilk attıgında görmeyebilir ama sen dosya yöneticisine girip filmi ordan birkez açarsan galeriye de yerlesir.Yada telefonu aç kapa eklenir galeriye.Filmleri de Smart Movie adlı program ile izleyebilirsin.C5'in işlemcisi iyidir kasma olmaz.Sadece 5800 kasıyor filmlerde :naughty:

c5-03 kullanmadım , işlemci hızını bilmiyorum ama öğrenmiş olduk :yuru

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
5800 kasıyor filmlerde iyi kassın bakalım...Smart movie falan var oynatıcılar avi flv gibi formatları oynatıyorlar forumdanda bulabilrisin:oke:

canan159753

Üye
merhaba telefonu alalım 1 ay oldu ama bazı şeyleri çözemeedim örneğin video izleyemiyorum bilgisayardan atıyorum videoları ama telefondan açamıyorum sistem hatası diyo ne yapmalıyım yardımcı olursanız cok sevinirim

Üst Alt