Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

telefonu symbiandan belle yapma imkanimiz var mi

telefonu symbiandan belle yapma imkanimiz var mi
Evet öyle bir imkanımız var mı? varsa da videolu anlatım veya ayrıntılı anlatım olsa güzel olurdu ve kumanda programı var mı?

Şimdiden Teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

eertgrl

Üye
bazi topbarlar indirdim kuruyorum aciliyo ama bi sure sonra kapaniyo ve hic acilmiyo butun modlu topbarlarda bu sorunu yasiyorum yardimci olur musunuz

Mr.Sun

Üye
bazi topbarlar indirdim kuruyorum aciliyo ama bi sure sonra kapaniyo ve hic acilmiyo butun modlu topbarlarda bu sorunu yasiyorum yardimci olur musunuz

bunu dene ben bunu kullanıyorum

exeli258

Üye

tmm aga bi seydaha sorsam c5-03 ekran fotosunu nasıl cekıyoz

Kardeşim bu paylaştığın dosya rar biçiminde bunun sis yada zip olarak varsa onu paylaşırmısın ?

- - - Eklendi - - -

Kardeşim bu paylaştığın dosya rar biçiminde bunun sis yada zip olarak varsa onu paylaşırmısın ?

- - - Eklendi - - -

Emrgncy

Üye

Buyur sis olarak screenshot indir...

pronokia

Üye
benim c5-03 üm var tema indiriyorum ama telefon skinleri uygulamıyor ne yapmalıyım ? cevap bekliyorum

belle yapabiliyor muyuz ? veya hackleye biliyor muyuz

Emrgncy

Üye
benim c5-03 üm var tema indiriyorum ama telefon skinleri uygulamıyor ne yapmalıyım ? cevap bekliyorum
Tema efekti açık mı?

Açık değilse

Ayarlar > Temalar > Genel sırayla tıkla ve seçeneklerden tema efektini açık olarak seç...

ne sorunlu telefonmuş.telefondan soğutunuz valla

ne sorunlu telefonmuş.telefondan soğutunuz valla

c5-03 bilgisayara kabloyla bağladığımda usb tanınmadı hatası veriyor başka bilgisayarlarda da denedim telefonu tanımıyor herhangi bir şekilde. donanımsal ya da yazılımsal ne tür bir problem olabilir acaba. yardımlarınız için teşekkürler.

şimdı arkadaşlar yaklaşık 2 aydır forumdayım derslerdeki kelimeleri 1 haftada zor ezberlerken burda dönen kelimeleri kimseye sormadan tek başıma öğrendim ama yüzde 20 birşey biliyorum.3 sorum var:1)Telefona rom patcherı kurdum ama ne garıpse indirdiğim herşeyde sertifika sağlayıcısıyla gorusun diyo.teli haclemek istemiyorum. Bi çözumu varsa teşekkürler.2)Tema lazım aslında tema+ev ekranı top bar hadi topbar olmasın 5 6 simge fazladan ekleme olsa iyi bu arada saat görunumunude değiştirmek istiyorum.3) ya forumun içine dışına baktım c5 03 okey bulamadım.(teli haclemek istemiyorum kusura bakmayın) Okuduğunuz için saolun.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkurler

Arkadaşlar bi sorunum var bende C5-03 kullanıcısıyım arkadaşlar 2 günde bir yazılım güncellemeleri geliyor 4 adet geldi realplayer,zaman dilimi,internet radyosu ve telefon yazılımı.Ya telefon yazılımı hariç hepsini güncelledim fakat telefon yazılımı olmuyor başlat tuşuna basıyorum yine olmuyor güncellemek için ne yapıcam şimdiden teşekkürler....!

Foursquare yüklemek istiyorum ama bulamadım yardımcı olurmusunuz?