Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

ya ben sey sorcam normalde hafıza kartına muzık atınca tamamda dakika bası hafıza kartını cıkarmıyorum ben
yerıne bluetootle muzık atyrm gelen kutusuna gelıyo malum sonra otomatkten muzık kütüphanesıne atıyorum
ama sılemıyorum sonra ıstedgm muzıgı ya tümümü toplu ısaretleyp tek tek sececekmym ısaret kaldr falan
yoksa ben körmüyüm tek tek sılmeyı göremıyorum

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Pek anladığımı sanmıyorum. Müzik kütüphanesine attıktan sonra müzik çalarda silmeye çalışıyorsan silmez sanırım veya tüm şarkılar kısmında uzun bekletme yöntemi ile dene. Onun dışında dosya yöneticisi "Attatchments" kısmında veya "Music" kısmında da bulabilirsin dosyayı.

Tepkiler: Tuba.Erva
bende senın yazdgnı anlamadm muzıklerı tek tek sılemıyorum yada bırıne gndremıyorum bluetootle onu demek ıstyrm

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
bende senın yazdgnı anlamadm muzıklerı tek tek sılemıyorum yada bırıne gndremıyorum bluetootle onu demek ıstyrm

Ha bluetooth ile göndereceksen Müzik Çalar > Tüm Şarkılar > Bir Şarkı > Üstünde parmağını beklet menü açılsın > Gönder > Bluetooth

Müzik Çalar > Tüm Şarkılar > Bir Şarkı > Üstünde parmağını beklet menü açılsın > Sil gibi seçeneklerin olması lazım.

Tepkiler: Tuba.Erva
oldu cok saol

s3l3m6

Üye
arkadaşım haritaları bedava yapma şansımız varmi?

ya arkadaslar su ıgrenc kamera seslerını kapatamıyor muyuz 4 tane secenek var ama sessız yok

PureFood

Üye
ya arkadaslar su ıgrenc kamera seslerını kapatamıyor muyuz 4 tane secenek var ama sessız yok

Sadece sessizde kapanır.
Belki normal tercihte uyarı seslerini kapatınca da olabilir ama denemedim ben.
Ayrıca niye bu kadar tepki alıyor bu ses anlamadım

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Sadece sessizde kapanır.

Evet, C5-03'te gerekli birşey de aslında. 5800'da kamera tuşu var, bastığını anlarsın ama C5-03 yok. Kendini çekerken veya birini çekrken basamazsın, çektim dersin ama ya çekmediyse? Bu nedenle o sesler aslında gerekli.

PureFood

Üye

Kamera tuşu olmadığını bilmiyordum.
Doğru haklısın tabi sesler o zaman gerekli de millet niye kapatmak için uğraşıyor hele ki kamera tuşu olmayan bir telefonda

dit dye cız bı sesı var ben onu ayarladm duyulmuyo bıle sorun edenlere duyurulur (:

Tepkiler: 'Patron

Sadece sessizde kapanır.
herkesın ıcınde cartttt dıye bı ses cıkınca dogal olarak herkes gozumun ıcıne bakıyor sankı kufur edıyormusum gıbı hıssedıyorlar sanırım

Katılıyorum Fotoğraf Çekerken Elim Yan Tarafa Kayıyor Bide Bakmışım Ekrana Otomatik, Kullanıcı Tanımlı, Portre Yazıları Gelmiş

biri haritayı sormuş ama suitten indirince bedava oluyor zaten

artos1

Üye
arkadasşlar kamera çekim sesi duymak istemiyorsanız,kırmızı tuşa basın sesiz e getirin işiniz bitiğinde yine genele getirdinizmi tamam,en kısa yolu bu benim bildiğim.