Tuba.Erva
Üye
ya ben sey sorcam normalde hafıza kartına muzık atınca tamamda dakika bası hafıza kartını cıkarmıyorum ben
yerıne bluetootle muzık atyrm gelen kutusuna gelıyo malum sonra otomatkten muzık kütüphanesıne atıyorum
ama sılemıyorum sonra ıstedgm muzıgı ya tümümü toplu ısaretleyp tek tek sececekmym ısaret kaldr falan
yoksa ben körmüyüm tek tek sılmeyı göremıyorum
bende senın yazdgnı anlamadmmuzıklerı tek tek sılemıyorum yada bırıne gndremıyorum bluetootle onu demek ıstyrm
Ha bluetooth ile göndereceksen Müzik Çalar > Tüm Şarkılar > Bir Şarkı > Üstünde parmağını beklet menü açılsın > Gönder > Bluetooth
Müzik Çalar > Tüm Şarkılar > Bir Şarkı > Üstünde parmağını beklet menü açılsın > Sil gibi seçeneklerin olması lazım.
arkadaşım haritaları bedava yapma şansımız varmi?
arkadaşım haritaları bedava yapma şansımız varmi?
oldu cok saol
ya arkadaslar su ıgrenc kamera seslerını kapatamıyor muyuz 4 tane secenek var ama sessız yok
Sadece sessizde kapanır.
Belki normal tercihte uyarı seslerini kapatınca da olabilir ama denemedim ben.
Ayrıca niye bu kadar tepki alıyor bu ses anlamadım
Evet, C5-03'te gerekli birşey de aslında. 5800'da kamera tuşu var, bastığını anlarsın ama C5-03 yok. Kendini çekerken veya birini çekrken basamazsın, çektim dersin ama ya çekmediyse? Bu nedenle o sesler aslında gerekli.
herkesın ıcınde cartttt dıye bı ses cıkınca dogal olarak herkes gozumun ıcıne bakıyor sankı kufur edıyormusum gıbı hıssedıyorlar sanırım
Sadece sessizde kapanır.
Belki normal tercihte uyarı seslerini kapatınca da olabilir ama denemedim ben.
Ayrıca niye bu kadar tepki alıyor bu ses anlamadım
Evet, C5-03'te gerekli birşey de aslında. 5800'da kamera tuşu var, bastığını anlarsın ama C5-03 yok. Kendini çekerken veya birini çekrken basamazsın, çektim dersin ama ya çekmediyse? Bu nedenle o sesler aslında gerekli.
dit dye cız bı sesı var ben onu ayarladm duyulmuyo bıle sorun edenlere duyurulur (:
Benimkide bu.dit dye cız bı sesı var ben onu ayarladm duyulmuyo bıle sorun edenlere duyurulur (:
oyle yaptım bende kapattım butun seslerı
Benimkide bu.
Dostum yınede istiyorsan tercihlerden kullandığın tercihin uyarı seslerını kapat.Kapanacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?