nokia c5-03 görüşleri.

Sponsorlu Bağlantılar

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5-03 görüşleri.

bu telefonu almayı düşünüyorum, kullananlar varsa görüşlerini alabilir miyim.

engeych

engeych

Üye
bu fiyata daha iyisi yok

• Beğen
Tepkiler: ahmetc503
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
40mb dahili hafızası bence çok ama çok kötü bir durum. QT-Phyton yüklediğin an 10-15 mb gibi bi alan kalcak bununla internette gezmek çok ama çok zor bir hal alacak. Bunun dışında standart bir telefon en azından günümüz şartlarında standart.

tsunami0917

tsunami0917

Üye
arkadaşlar bende 5800 var kardeşim c5-03 aldı acaba 5800 le onu değiştirsemmi el koysammı 5800 1 yıldan fazladır bende bi şikayetim yok telden sizce sonradan pişman olurmuyum

• Beğen
Tepkiler: aagkn

Starsley

Yok kardeşim deiştirme 5800 daha iyi

ibo_Star

ibo_Star

Üye
40mb dahili hafızası bence çok ama çok kötü bir durum. QT-Phyton yüklediğin an 10-15 mb gibi bi alan kalcak bununla internette gezmek çok ama çok zor bir hal alacak. Bunun dışında standart bir telefon en azından günümüz şartlarında standart.
Pek Çok Yerde Bundan Şikayetci.
Yeni Nesil Güzel Telefon 600 Mhz işlemci herşey tamam Derken Nokia Klasigi bir Hata.
40 Mb Akıl Mantık var.
5230-5800 da hafıza 40 mb mı Hayır o zaman bu cihazda en az 100 Mb Hafıza Olmalıydı

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Pek Çok Yerde Bundan Şikayetci.
Yeni Nesil Güzel Telefon 600 Mhz işlemci herşey tamam Derken Nokia Klasigi bir Hata.
40 Mb Akıl Mantık var.
5230-5800 da hafıza 40 mb mı Hayır o zaman bu cihazda en az 100 Mb Hafıza Olmalıydı

Tek hatası bu olsa yine iyi günümüzde artık Nokia hariç hiçbir firma Rezistif ekranla telefon üretmiyor. Hala bu ısrar neden bunu anlayamıyorum ben. C5-03 Alınmaması gereken bir telefon. Nokia boşuna ürün ürettiğini artık anlamalı. 600Mhz işlemci çok güzel fakat onun dışındaki herşey bu telefonda fiyasko.

General Omar

General Omar

Üye
ben kullanıyorum hoş bir alet ama kamera çekim tuşu yok 5 mp kamera koymuşsun tuş yok daha sonra flash yok :@ ama hızı gayet iyi ekran da problem çıkartmıyor

tekinsaka

tekinsaka

Üye
Taktik strateji arkadaşlar nokia nın alışıla gelmiş (gerçi çogu firmanın yaptığı) uygulamalardır bir psimodelde flaş koyar diğerinde ram az öbüründe hepsi var pikseli az falan filan böyl olmasa pazarı olmaz işin raconu bu özel sipariş verecen yaptıracan bilmm kaç bin dolara (20 mp kamera altın alaşımlı malzeme 2 gb ram uydu tlf vs )

detde

Üye
ben aldım c5 03 kamera tusuna gerek yok flashı kullanan kac kısı war allah askına profesyonel foto mu cekıyosunuz sankı. 5800 la kıyaslanamıycak kadar guzel bı telefon o kadar kaba bı telefon kullanmaktan ıyıdır arkadaslar. ama bana ekran hassasıyetı bıraz zayıf gıbı geldı kullanan arklar war mı herkeste war mı aynı problem ?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
ben aldım c5 03 kamera tusuna gerek yok flashı kullanan kac kısı war allah askına profesyonel foto mu cekıyosunuz sankı. 5800 la kıyaslanamıycak kadar guzel bı telefon o kadar kaba bı telefon kullanmaktan ıyıdır arkadaslar. ama bana ekran hassasıyetı bıraz zayıf gıbı geldı kullanan arklar war mı herkeste war mı aynı problem ?

O halde sen sadece Saat 11 ile 15 arası resim çekiyorsun Flash'a ihtiyaç duymadığına göre... 5800'a yaklaşamayacak bir telefon. Dizaynında neyi beğenmiyorsun 5800'ın? Boyutları neredeyse aynı elindekiyle. Dizayn olarak ikisi de gayet iyi. O kamera tuşunun sağladığı büyük kolaylığı sen de biliyorsun. Verdiğin paranın hakkını vermeyecek bir telefonun içinde oluşturduğu acıyı böyle bastırma lütfen :)

c5alperen

Üye
5800 dan daha iyi ben kullanıyorum. 5800 takoz gibi

elitetr

Üye
5800 ı hala c5-03 e kıyaslayanları mantık almıyor. 5800 ın kamerası daha iyiymiş bilmem ne. arkadaşım o telefonlar kıçını yırtsan gece foto çekemezsin. gündüz çektikten sonrada o işi c5-03 te yapıyor anlatabildim mi? kıytırık led flaşla olmuyor. c5-03 her şekilde daha hızlı ve farkedilmemeside imkansız. 40mb hafıza diye yakınıyorsunuz. 80 mb hafızası var yerleşik 40 değil. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. kim 40 diye yazdıysa artık herkes tutturmuş gidiyor. 5800 ın şu telden daha üstün yanı yok!
Ses i idare eder demişler ne güldüm. kuzenimde 5800 var. aynı parçayı hem onda hem c5-03 te dinledik sonuç c5-03 daha yüksek ses verdi ve netlik te hiç fark yoktu. müzik kulaklığı taktığımızda ise farkedilebilecek bi ses farkı oldu oda netlik bakımından. 5800 kulaklıkta çok temiz ses verdi. c5-03 te dandik bi ses vermedi ama bununda altını çiziyorum. c5-03 ün en büyük artısı symbian ının işlemciye göre optimize edilmiş olmasıdır 600mhz lik işlemciye optimize edilmiş işletim sistemide olunca telefonda donma kasma vs.. görmen imkansızlaşıyor. sınırsız ovi maps gerçekten harika birşey. ota boka kullanır oldum xD. tel yapısı dandik gözüküyor ama 5800 5530 (bunlarıda kullandım) daki gibi sağından solundan gıcırtı çıkartmıyor. daha sağlam bir yapıya oturtulmuş kısacası. c5-03 ü x6 ile kıyaslayın 5800 ile değil. x6 dan 2 eksiği var kapasitif ve hafıza. optimize işlemci ve sistemle + 16gb ta kadar kart desteği ile telefon hafıza farkını fazlası ile kapatıyor. x6 kronik sorunları kasılma kilitlenme donmadır. yazılımla çözülsede haftada en az 1-2 kere fix olur. kapasitif e gelince x6 ın kapasitif olması iyi ancak kapasitif diye atlanılan nokta şudur; kapasitif değeri nedir? nerdeyse gelişmiş bir reziftif ekrandan çokta farkı yok. elinde c7 n8 deki veya bi montedeki kapasitif kadar hassas değil. O HALDE SOKAYIM O KAPASİTİFE desek yanılıyor olur muyum?
telefonu karalamıyorum. imkanım olsaydı x6 alırdım ama c5-03 daha uygundu c5-03 aldım. x6 nın şekli bile yetiyor gerçekten. kaliteli olmasada kapasitif ekranı yine reziftif lerden daha iyidir. :)

• Beğen
Tepkiler: safakkayalioglu

Starsley

Arkadaşım sen c503 kullanmdın herhalde görüntülü görüşme yani ikinci kamera yok 5800 bile kıyaslanamaz 40 mb hafıza tam bi rezillik birde gelmiş x6 ile kıyaslıyosun akıl var mantık var

Masum Shersery

Masum Shersery

Üye
arkadaşlar almayı düsünüyrum... alsam mı ? nasıl c5

Starsley

C5 güzel bir telefon gps 3g wıfı görüntülü görüşme var ablam kullanıyor almanı tavsiye ederim

xsrnos

Üye
video oynatma da sorun yaşıyorum mp4 lerde ses var görüntü yok ,wmv leri zaten hiç açmıyor

ayhanaktas

Üye
hepiniz sallamasyon işler yapıyor ve yazıyorsunuz erkan donkunması çok süper iphone gibi diyebilrim ses baya iyi cıkıyor ve kulaktıkdanda oyle göruntulu konusma yok dıyorsun sana soruyorum ozman dk si 0,50 kurusur kımı arayacaksın goruntu gorsen ne olur gormesen git msn filan görus bide dıyorsun flash sankı geceleri foto çekceksınız onuda anlamıs deilim 200 tl verırsın sony digital foto makine alırsın 40mb hazısı yok bi kere 80mb kendı hafızası var telin bide 32 gb hafıza kart aldım her onda telefondan tık yok donma filan her sorunsuz oyunlar interden film filan gelince bende mp4 mp3 wmv filan hepsini acıyor sız telefon nasıl kunlanıyorsun anlamıyorum 5800 kaba bi telefon ve c5-03 çok güzel kibar flash göruntu konuma içinbunu almayacak olanlar varsa garip bi durum zati onları kunlanan yok fazla

• Beğen
Tepkiler: safakkayalioglu
Siyah.

Siyah.

Üye
idare eder seni o telefon 5800 daha iyi bence

mfsyzgt

Üye
c5-03'ün hafızası 80mbdir..

Takipçi Satın Al

Üst Alt