5800 ı hala c5-03 e kıyaslayanları mantık almıyor. 5800 ın kamerası daha iyiymiş bilmem ne. arkadaşım o telefonlar kıçını yırtsan gece foto çekemezsin. gündüz çektikten sonrada o işi c5-03 te yapıyor anlatabildim mi? kıytırık led flaşla olmuyor. c5-03 her şekilde daha hızlı ve farkedilmemeside imkansız. 40mb hafıza diye yakınıyorsunuz. 80 mb hafızası var yerleşik 40 değil. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. kim 40 diye yazdıysa artık herkes tutturmuş gidiyor. 5800 ın şu telden daha üstün yanı yok!
Ses i idare eder demişler ne güldüm. kuzenimde 5800 var. aynı parçayı hem onda hem c5-03 te dinledik sonuç c5-03 daha yüksek ses verdi ve netlik te hiç fark yoktu. müzik kulaklığı taktığımızda ise farkedilebilecek bi ses farkı oldu oda netlik bakımından. 5800 kulaklıkta çok temiz ses verdi. c5-03 te dandik bi ses vermedi ama bununda altını çiziyorum. c5-03 ün en büyük artısı symbian ının işlemciye göre optimize edilmiş olmasıdır 600mhz lik işlemciye optimize edilmiş işletim sistemide olunca telefonda donma kasma vs.. görmen imkansızlaşıyor. sınırsız ovi maps gerçekten harika birşey. ota boka kullanır oldum xD. tel yapısı dandik gözüküyor ama 5800 5530 (bunlarıda kullandım) daki gibi sağından solundan gıcırtı çıkartmıyor. daha sağlam bir yapıya oturtulmuş kısacası. c5-03 ü x6 ile kıyaslayın 5800 ile değil. x6 dan 2 eksiği var kapasitif ve hafıza. optimize işlemci ve sistemle + 16gb ta kadar kart desteği ile telefon hafıza farkını fazlası ile kapatıyor. x6 kronik sorunları kasılma kilitlenme donmadır. yazılımla çözülsede haftada en az 1-2 kere fix olur. kapasitif e gelince x6 ın kapasitif olması iyi ancak kapasitif diye atlanılan nokta şudur; kapasitif değeri nedir? nerdeyse gelişmiş bir reziftif ekrandan çokta farkı yok. elinde c7 n8 deki veya bi montedeki kapasitif kadar hassas değil. O HALDE SOKAYIM O KAPASİTİFE desek yanılıyor olur muyum?
telefonu karalamıyorum. imkanım olsaydı x6 alırdım ama c5-03 daha uygundu c5-03 aldım. x6 nın şekli bile yetiyor gerçekten. kaliteli olmasada kapasitif ekranı yine reziftif lerden daha iyidir.