hafıza kartında telin işletim sistemiyle ilgiili dosya olmaz o yüklediin uygulamaların dır büyük ihtimalle sen karttaki kişisel verilerini yedekle ve kartı telde biçimlendir
Şu hafıza sorunu bende de var telefonun hafızasına bakıyorum 1500mb diğer dosyalar diyor nedir bu diğer dosyalar silcem ben kartı komple sadece müziklerim kalcak diğerlerini silsem bişey olurmu?
beyler sorusu olan için şu hafıza sorununda hafıza kartına kurduğumuz uygulamalar vs. Telefona eklentilerini kuruyor o dosyalarda sis uygulamaları ve diğer dosyalar olarak geçiyo yeterince az uygulama kurun kaldırdığınız uygulama uzantıları silinmez kalır onları silmek için tavsiye programım x- plorer dir emin olduğunuz kaldırdığınız uygulamaların uzantılarını kaldırın bunu bizzat nokia servisinden öğrendim telefondan girdiğim için programın linkinı veremeyeceğim forumda var kolay gelsin
Şu hafıza sorunu bende de var telefonun hafızasına bakıyorum 1500mb diğer dosyalar diyor nedir bu diğer dosyalar silcem ben kartı komple sadece müziklerim kalcak diğerlerini silsem bişey olurmu?
JoqeRPoqeR:
arkadaşlar benim telefonun yazılımı
V 22.0.007 yazıyo siz en son güncelleme 20 demişsiniz benim telde bi sorun mu var acep?¿?¿?
Joker:
Telefonda sorun yok ancak sen var mı kardeş bi nokianın sitesine baksaydı
JoqeRPoqeR:Arkadaşım telde öyle yazıyor V22.0.007
JoqeRPoqeR:
arkadaşlar benim telefonun yazılımı
V 22.0.007 yazıyo siz en son güncelleme 20 demişsiniz benim telde bi sorun mu var acep?¿?¿?
Joker:
Telefonda sorun yok ancak sen var mı kardeş bi nokianın sitesine baksaydı
JoqeRPoqeR:Arkadaşım telde öyle yazıyor V22.0.007
Arkadaşlar Allah için yardim edin telefonuma yazilim atarken kapandi simdi aciyorum Lütfen satıcınız ile görusun yaziyor açilmiyor kac defa orjinal yazılım yükledim yine olmadi lütfen yardim (