Stabil sürümü gelmedi daha v21'in Turkcell açılış menülü olanı var. O da Phoneixle atılır ancak. Forumda nasıl atılacağına dair konular mevcut fakat iyi düşün derim v21 e yükselttin mi geri dönüşü çok zor ve kendi çabalarınla imkansız gibi birşey. Normal sürümü gelene kadar Turkcell açılış menülü v21 OFW ile idare etmek zorunda kalırsın.
slm kardes bole bı konu actın ıcın tesekkurler benm sorunum bu telefon her arama yaptımda otamatık tus kılıdıne gırmesı gırmesın ıstyorum caresı yokmu bu bı sorunmu aldım yere gotırıyımmı yoksa bu telın huyumu bole
ev ekranı temesını etkinleştirince veya temel yapınca bi performans farkı oluyomu acaba ?
ahmetc503
telefonuma fertile cfw yükledim herşey süper fakat sanırım tel garanti dıına çıktı sonra diyelimki kamera bozuldu geri ofw yi yükleyip servise versem garanti kapsamına girermi
Beyler c5-03 kullanıyorum yanlız ufak bir sorun var. Telefonu güncelledim güncelledikten sonra internet tarayıcısı değişti ama ekrandaki alt kısımda bulunan tuş takımı dokunmatigi geç algılıyor yada zor algılıyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınızi bekliyorum.
Beyler c5-03 kullanıyorum yanlız ufak bir sorun var. Telefonu güncelledim güncelledikten sonra internet tarayıcısı değişti ama ekrandaki alt kısımda bulunan tuş takımı dokunmatigi geç algılıyor yada zor algılıyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınızi bekliyorum.