Nokia C5-03 Ekran Arızası !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lewwwent

lewwwent

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 Ekran Arızası !..
bu akşam telefon durduk yerde kendi kendine bu hale geldi herhangi bir darbe vb bişey olmadan ilk başta sadece orta kısımda çizgiler çıkmaya başladı bir kaç saat sonra bu hale geldi..defalarca kapatıp açtım bataryayı çıkarttım bekledim hard format bile attım sanırım donanımsal sizce neden kaynaklanabilir ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Neden Olduğunu Bilmiyorum Ama Garantiye Gönder

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeş ölü piksel sana servisin yolu görünmüş geçmiş olsun.

lewwwent

lewwwent

Üye
    Konu Sahibi
anladım ürünün faturasını kayıp ettim ama kvk sitesinde garantide görünüyor 8 aylık bir cihaz fatura olmadan herhangi bir sorun olurmu ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yok artık fatura istemiyorlar. Ürünü bıraktıktan sonra 20 gün içinde sana sorun bildirilmez ise ürün değiştirme hakkın oluyor yeni kanun.

lewwwent

lewwwent

Üye
    Konu Sahibi
işte bu güzel haber aldığım güne lanet ettim bu telefona ekranı gıcırdıyor birde yardımlarınız için teşekkürler..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
rica ederim.

lewwwent

lewwwent

Üye
    Konu Sahibi
Sonuç olarak faturasız şekilde garantiye gönderildi ve garanti kağıdında (İçerisindeki teknik Bir parça Değiştirildi) yazıyor ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sakın formu kaybetme ne olur ne olmaz bir yerde kalsın. Daha sonra arıza tekrarlar ise o servis formu işine çok yarayacak inşallah.

lewwwent

lewwwent

Üye
    Konu Sahibi
bu sefer akıllılık edip formu telefonun kutusunun içine koydum. kaybolması imkansız artık ;)

ahmetc503

benim tel cfwli diyelimki benim başıma böle bişey geldi telefonu hemen orjınal sürüme döndürüp garantiye versem kabul ederlermi

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
Anlamazlar. O nedenle ederler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...