Nokia C5-03 Çekilen Fotoğraflar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 Çekilen Fotoğraflar
Arkadaşlar, bu konu altında C5-03'ü olanlar çektikleri bazı fotoğrafları paylaşsınlar diyorum. Örneğin kendi sokaklarının bir görünümü veya manzara fotoğrafları gibi. Daha sonra da yaptıkları ayarları yazsınlar. Ben başlayayım.

Manzara Modu + Parlak Renk + Konstrast 0,5+

ultradeniz6

Üye
tüm s60v5 olmaz mı ya bu ne ırkçılıktır böyle. :D :D

Birisi konu açar en iyi oyun hangisi diye, polarbit deriz ama sadece c5'te yok diye kabul etmez.

Birisi konu acar sadece c5 olanlar kabul görür. :D

Olmaz ki ama yaa, ben de çekip koycam. :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşlar, bu konu altında C5-03'ü olanlar çektikleri bazı fotoğrafları paylaşsınlar diyorum. Örneğin kendi sokaklarının bir görünümü veya manzara fotoğrafları gibi. Daha sonra da yaptıkları ayarları yazsınlar. Ben başlayayım.

Manzara Modu + Parlak Renk + Konstrast 0,5+

GüzeL Çıkmış :thumbup:

'Patron

'Patron

Üye
tüm s60v5 olmaz mı ya bu ne ırkçılıktır böyle. :D :D

Birisi konu açar en iyi oyun hangisi diye, polarbit deriz ama sadece c5'te yok diye kabul etmez.

Birisi konu acar sadece c5 olanlar kabul görür. :D

Olmaz ki ama yaa, ben de çekip koycam. :)

Halamı aynı şey ya. neden anlamakda zorluk çekiyosunuz? Kardeşim polarbit oyunları zaten s60v5in eniyi oyunları değil mi? bunu bilmiyormuyuz? polarbıt oyunlarını koyunca o anketı yapmanın ne anlamı var? zaten polarbıt olacağı belli. ben bunun dışındakı oyunları seçmek için yaptım o anketı. daha da anlamıyosan bişey diyemem.
Sadece 5800 için olan fotolar la ilgili konular var görmüştüm.inceleyebilirsin.

Erdem kardeş bende bu konuyu düşünüyodum iyi olmuş açtığın. Foto güzel ama biraz boyayla yapılmış gibi çıkmış sankı?pixeller içiçe girmiş gibi. ama burda küçültümüş olduğundan dolayı sanırım.:allalla:

Buda benım resmım. telefonda flash olmayabilir ama gece çekimi bence gayet güzel. aksam 6.30 da çektiğim resim (fotoya yanlış yazmışım)
resim 3mb.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Halamı aynı şey ya. neden anlamakda zorluk çekiyosunuz? Kardeşim polarbit oyunları zaten s60v5in eniyi oyunları değil mi? bunu bilmiyormuyuz? polarbıt oyunlarını koyunca o anketı yapmanın ne anlamı var? zaten polarbıt olacağı belli. ben bunun dışındakı oyunları seçmek için yaptım o anketı. daha da anlamıyosan bişey diyemem.

Erdem kardeş bende bu konuyu düşünüyodum iyi olmuş açtığın. Foto güzel ama biraz boyayla yapılmış gibi çıkmış sankı?pixeller içiçe girmiş gibi. ama burda küçültümüş olduğundan dolayı sanırım.:allalla:

Buda benım resmım. telefonda flash olmayabilir ama gece çekimi bence gayet güzel. aksam 6.30 da çektiğim resim (fotoya yanlış yazmışım)
resim 3mb.

Bunun için en az iki gün uğraşmış olmalısın, gayet de hoşuma gitti. Ayrıca, 5800'in flashı var da neye yarıyor; gece manzara fotoğrafı mı çekicekler. Üzgünüm ama o flash ile 5 metre önlerini bile çekemezler. Ayrıca resimde kontrast yüksek ondandır. :)

@ulradeniz6; bunu ırkçılığa benzetiyorsan, evet ben bir telefon ırkçısıyım. Hatta o kadar ki dünya benim için C5-03. Nokia 5800 için neler yapıldı biz bilmiyor muyuz?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

resim 3mb.

GüzeL :thumbup: Bi Şey Soracam Bura Ankara'nın Neresi ???

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Buranın Ankara olduğunu nereden biliyorsun :hmmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Buranın Ankara olduğunu nereden biliyorsun :hmmm

Ankara olarak kayıtlı ondan beypazarı falan mi bura neyse geçelim bi şey soracam kamera ayarlarından gps bilgisini göster deyince fotoğrafı çektikten sonra özelliklerden neden görünmüyor bilen var mi veya başka yerde mi görünüyor ???

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Hayır, picasa veya adobe photoshop cs5 ile görüntülediğinde (Ubuntu kullanıyorsanız Shotwell) çıkıyor. :evet:

'Patron

'Patron

Üye
Bunun için en az iki gün uğraşmış olmalısın, gayet de hoşuma gitti. Ayrıca, 5800'in flashı var da neye yarıyor; gece manzara fotoğrafı mı çekicekler. Üzgünüm ama o flash ile 5 metre önlerini bile çekemezler. Ayrıca resimde kontrast yüksek ondandır. :)

@ulradeniz6; bunu ırkçılığa benzetiyorsan, evet ben bir telefon ırkçısıyım. Hatta o kadar ki dünya benim için C5-03. Nokia 5800 için neler yapıldı biz bilmiyor muyuz?
aynen flaşla manzara fotoğrafımı çekecekler :d::d:

GüzeL :thumbup: Bi Şey Soracam Bura Ankara'nın Neresi ???

Yok kardeş ne Beypazarısı çok uzak orası bize. Kazan burası. Kızılcahamamı duymuşsundur onun yakınlarında biyer :)

CryuS

CryuS

Üye
İngilizce Dersi Kelimeler.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt