Nokia C5-00 Update Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Noghay

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-00 Update Problemi
sayın arkadaşlar 1 ay önce aldığım nokia c5-00 ın update i çıktı yapmak istiyorum gerçi çok önemli updateler yok benim için ama yinede yapılsa olur. USB yi taktıktan sonra PC Suite modunu seçiyorum ovi suite yada PC suite programını açıyorum güncellemeyi yükle diyorum usb ye bağlı bir telefon algılanamadı diyor. bilgisayarımla ilgili bir problemmi diye düşündüm önce sonra usb lerden diğer cihazlar çalışıyor telefonum usb den şarj da oluyor. nokia destek hattına başvurdum oradan da işime yarar bir çare bulamadım biraz inada bindi bu iş. bana bir çözüm ya da yardım önerebilirmisiniz?
teşekkürler...

muratti_2941

muratti_2941

Üye
pc ye taktığında telefonu direkt olarak görmesi lazım.hafıza kartı içinde ovi suite uptade var onu tıkla pc ye dosyaları kopyalıyo sonra uyumlu hale geliyor.ovi suitte görecek ve işlemlerin yapacaksın.

Noghay

Üye
    Konu Sahibi
gerekli tüm işlemleri yapmıştım zaten. görmüyor o modda olduğunu :(

öztaş

Üye
sakın yapma ben yaptım telefonun sesi çok kısıldı. pişmanım

hancızade

Üye
nokia c5 yazılımını sakın güncellemeyin sesi felaket bir şekilde kısılıyor

SilentOne

SilentOne

Üye
ozmn güncellme yapmayın beyler

pikeas_41

Üye
ben güncelledim sesi kısıldı ama sonra format attım düzeldi =)

frkn22

frkn22

Üye
nereden format attın kardeşim sesi çok kötü duyulmayacak kadar az yardım et lütfen...

enescebeci

enescebeci

Üye
saolun iginç söz:S

jardell393

Üye
nereden format attın kardeşim sesi çok kötü duyulmayacak kadar az yardım et lütfen...
Kardeş nasıl format attın benimkinin sesi de gitti orijinal ayarlarını mı yükledin ne yaptın acil cevap ver

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş nasıl format attın söylesene benimkinin sesi de gitti bi zahmet yardımcı ol

taskaya_54

Üye
format yıldız kare 7370 kare format atıldığında düzeldiğinden eminmisin benimkide çok kısık

mask11

Üye
Kardeş ayarlardan fabrika ayarlarina geri dön diye bişey olmasi lazım ordan format oluyor...

Üst Alt