Nokia c3-01 kapanma sorunu

heryusin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c3-01 kapanma sorunu
S.a Arkadaşlar
Ben geçen 2 ay kadar önce internet üzeri bi siteden satın aldığım nokıa c3-01 telefonum kendiliğinden kapanıyor açılıyor, ekran donuyor tuş kilidini açamıyorum.. bi yardımcı olun ya... bu teli aldığımı pişmanım :/
wlan'ı çok kötü çekiyor.. off nokıa pişman ettirdi beni :S kuzenimmde bi sony var maşallahı var canavar gibi çalışıyor... sony almadığıma çok pişmanım :/

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşkler..

Kullandıgın sim kart eski bisey ise yani 4-5 senelik o yüzden reset atabilir.
İnternetten alısverisi tavsiye etmem ben sahsen.Garanatisi varsa uygun bi servise götür.

Tepkiler: heryusin

heryusin

Üye
    Konu Sahibi
2yıl Garantisi var elbette..
Ya şuana kadar aldığım telefonlardan bi sorun çıkmamıştı, bu ilk arızalı çıkan tel oldu.. yazılım guncelleme yapsam düzelirmi..

kullandığım kart 2 aylık bi kart.. zaten bi önceki tel çalındığı için yeni sım kart ve tel almak zorunda kaldım..

Format yada güncelleme ile düzelebilme ihtimali var tabi.
Olmazsa servis yolu yokustur

heryusin

Üye
    Konu Sahibi
*7370# veya * 3 YES ve açma kapama tuşu 4 kombinasyona basarak... hangi formatı atsam düzelir acaba..
Birde yazılım güncellemeyi ovi ilemi yapcam.?

*7370# veya * 3 YES ve açma kapama tuşu 4 kombinasyona basarak... hangi formatı atsam düzelir acaba..
Birde yazılım güncellemeyi ovi ilemi yapcam.?

İkiside olur farketmez birisi soft birisi hard format.
Unutmadan ; *#7370# Problem hallolmazsa hard format denersin.İkinci yazdıgın yöntem

heryusin

Üye
    Konu Sahibi
peki yazılım güncelleme gerekirse nerden yapmamı önerirsin ovi mi yoksa navifirm mi atayım?

peki yazılım güncelleme gerekirse nerden yapmamı önerirsin ovi mi yoksa navifirm mi atayım?

Navifim moda oldu bu aksam
Oviden tarat yeni verisyon bulursa ordan güncelle bulamazsa naviden indir flashla ama bu biraz profesyonellik ister.

heryusin

Üye
    Konu Sahibi
Hakkından çıkarım
biraz sorulan sorulara cvb istiyordum ona göre hareket etmem için
Tşkler..
İyi geceler dilerim..

Tepkiler: Gökhan_F9

yozgatpc

Üye
son yüklediğin programlardan olabilir veyada yazılım güncel olmadığından bunlardanda bişe cıkmassa servise götür....