Nokia c3-00 yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korkusuz058

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c3-00 yardim
Arkadaşlar elimde nokia c3-00 model bir telefon var
telefon bu ve telefonun bazı dosyaları silindi anlıcanız sistemde sıkıntı oldu güncelleme yapamıyorum yapmaya calıştıgım zaman sistem zaten güncel veya en son sürüm yüklü diye yazı cıkıyor güvenlik kodunu bilmiyorum zaten internette araştırdım bütün kodları yazdım kabul etmedi değiştirdigimide hatırlamıyorum format atmaya calıştım olmadı hard reset denedim o da olmadı eyer bu konu hakkında bilginiz varsa veya yardımcı olabilecek bir bilginiz varsa lütfen yardım edin rahat 1 haftadır bununla ugraşıyorum denemediğim program kalmadı diye bilirim ama nafile hiç birinden sonuç alamadım.....:ağlarım:
şimdiden teşekkür ederim hepinize...

- - - Eklendi - - -

yardımcı olabilecek kimse yokmu oralardi bir yerlerde ?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Aynı sürümü tekrar yüklemeyi dene Nokia Software Updater ile :oke:

korkusuz058

Üye
    Konu Sahibi
denedim kardeş olmadı sistem zaten güncel diyip duruyo =) neyse teşekkür ederim tavsiyen için...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
denedim kardeş olmadı sistem zaten güncel diyip duruyo =) neyse teşekkür ederim tavsiyen için...
Güncel desede yan tarafta aynı sürümü tekrar yükle seçeneği olması gerekiyor bi daha bak istersen ;)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ovi süite programını yükle pcne. Telefonu usb kablosu ile pc ye bağla. (telefondaki dosyalarini yedekle pc ye)
ovi süite programında seçenekler > güncellemeleri denetle yap. Biraz bekleyecen. Telefon güncellemeleri kısmında telefon yazılımını tekrar yeniden yükle yazısına tıkla. Yazılımı yeniden yüklemek için ovi programındaki yönergeleri takip et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...