Nokia C3-00 Live Messenger Var mı Acaba?

Sponsorlu Bağlantılar

adalente07

Üye
arkadaşlar ben bunları yaptım güncelleştirdim ->Ayarlar
->Telefon
->Tel.güncelleştirmlr
->telefn.yazılımı indir sohbete messenger girmemeye başladı neyde olabilir yardımcı olursanız sevinirim

farukozer4444

farukozer4444

Üye
vodafondan alınanları bilmiyorum ama diğerlerinde mesajlar blümünde sohbet var. orda da msn var. ve çok güzel :d:

adalente07

Üye
arkadaşlar ben bunları yaptım güncelleştirdim ->Ayarlar
->Telefon
->Tel.güncelleştirmlr
->telefn.yazılımı indir sohbete messenger girmemeye başladı neyde olabilir yardımcı olursanız sevinirim

mskoc

mskoc

Üye
Mesajlar -> Sohbet -> Sohbet Servislerini Güncelle

MSN-Google Talk- Yahoo gibi sohbet programlarını gösterecek. İstediğinizi seçip, TAMAM deyin. Bu kadar.. :oke:

nahanutyz

Üye
arkadaşlar telefonu daha 2 gün önce aldım nokia c3 - 00 bu telefonda ana ekranda ev ekranında msn messenger programı gözükmekte. programı açıyorum çalışıyor.msn adresi ve şifremi yazınca hatalı şifre yada adres diye bi hata geliyor...sonuçta aynen bilgisayardan giriyorum msn me giriyor telefondan girince hatalı msn adresi yada parola diyor...
Maxicep.com - Nokia C3-00 msn messenger problemi
ilgililer bakabilirmi ?
yardımlarınız için teşekkürler

maxirabit

maxirabit

Üye
şifrenizde türkçe karakter kullanmayın desteklemiyebilir.

Ayrıca telefonu güncelleştirip messenger'ı açılmayanlar için;
oparatörünüzden herhangi bir tane internet paketi alın güncelleme istiyenleri internet paketinden güncelleyin.
Sonra wifii'den girmek istiyorsanız yada int. paketinden girmek istiyorsanız,hangisinden isterseniz giriş yapabiliyorsunuz.

sMt70

Üye
sohbetten msni yaptım iyi hos kullanıyordum fakat ev ekranında bugun beklıyor dıe bı yazı cıktı o nasıl kaybolcak. msn yerınde o yazıyor ve hiç gıtmıyor . ama msjlardan sohbete gırdıgımde msn den aynı konusabılıyorum . problem ev ekranında msn gostemıo beklıyr yazıyor ne yapmalıym lutfen yardımcı olun.... ?????

sMt70

Üye
sayın admın ne zmn cvb verırsnız ??? bıde bı sorun daha var msni simdi hiç acmıyor tlfn :D

----------Eklendi @ 03:34:40 ---------- Yazıldı @ 03:33:28 ----------

vodafondan alınanları bilmiyorum ama diğerlerinde mesajlar blümünde sohbet var. orda da msn var. ve çok güzel :d:

bnm tlfn nıe bu rahata eremedi ???

----------Eklendi @ 03:36:04 ---------- Yazıldı @ 03:34:40 ----------

ne yapabılırz yardımcı olursanız sevınırm lutfen ??

kro_dj

Üye
arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim

tempestshine

tempestshine

Üye
ben vodafone'dan bağımsız aldım.Facebook,Twitter,Msn bütün hepsi vardı vallaha :)

zubeyrkayme

Üye
Benim c3 te ben yazılım güncelledikten sonra mesajlar kısmındaki sohbet hiç açılmaz oldu topluluklarda açılmıyor neden olabilir teşekkürler

phack

Üye
ya ovi storeden indireceksiniz beyler

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Windows Live Messenger Değilde Onun Yerine Çoklu Sosyal Açabilecegin Ebuddy Uygulaması Var Tavsiye Ederim.

Üst Alt