Nokia C3-00 Kulaklık Sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

fcalisan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3-00 Kulaklık Sorunu..
Gectigimiz ay aldıgım nokia c3-00 modelindeki telefonu eve gelınce kulaklıgı denıyım dedım ancak kulaklıgı gormedı neden acaba ? Kulaklık calısmıyor Ayarlar-Aksesuarlar bölümünde kulaklık gözükmüyor aynı model telefondan arkadasımdada var ancak kulaklıgı sorunsuz calısıyor sorun nedır acaba?

selmangulec

selmangulec

Üye
merhabalar ,
kulaklığı taktığın an ekranda sembolü ile gözükmesi gerekiyor. kulaklığı başka bir telefonda deneyin (bilmiyorum denedinizmiydi ), eğer sorun olmazsa belki telefon jack girişte sorun olabilir. aynı jack ucuna sahip bir kulaklık ta varsa onu da telefonda deneyebilirsiniz , önceki kulaklıkta sorun var mı diye ...

bende de c3 var bana hediye gelmişti ama başak renk ve arka da beyaz olunca kılıfın boyamasından ve kirlenmesinden bıktım. siyah renklere alışınca bunda biraz zor alışacak gibiyim ... aynı renk mi sende ki de.

saygılar...
selman

fcalisan

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verdigin icin tesekkurler benımkısı lacivert renk 3 ana renkten biri.. Kulaklıkta sorun yok baska telefonda denemedım nerden vardım bozuk olmadıgına kutusundan cıkartınca taktım bozuk kulaklık koymazlar heralde ?

brknsen

Üye
benim nokia c3 00 ım var kulaklıgı takınca kulaklık işareti gorunuyor ama çıkarınca işaret gitmiyor. müzik açınca kulaklık işareti oldugu için sesi çıkmıyor ve telefonla konusurken o ısaret varsa ses kulaklıgı takmadan çıkmıyor. sizce ne olmustur bilen var mı arkadaslar?:off:

Üst Alt