XXXturi01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben de aynen katılıyorum. Bir de madem symbian alacaksınız demekki bir ilginiz var bu konuya. Gidin s60 alın istediğiniz uygulamayı kurun. S40ta ısrar etmenin alemi yok bence.Her zaman söylüyorum. Telefon alırken iyice kontrol edin diye. Özellikle böyle işe yaramayacak telefonları almadan önce satan kişinin yanında herseyine bakın. Bataryası sağlam mi dokunmatik düzgün çalışıyor mu ya da tuşlu alıyorsan tuşlar sağlam mı diye adam gibi kontrol edin ki paranız boşa gitmesin. Hemen parasını verip almayın. En önemlisi de satan adam bir sorun olduğunda telefonu geri alıyor mu? Almıyorsa o adamlardan uzak durun. Büyük ihtimalle bozuk telefon almışsın. Son olarak bende anlamıyorum nedir bu symbian sevgisi. Öleli seneler olmuş. İlla yedek telefon olacaksa al düzgün bir Android telefon. Paranızı çöpe atmayın.
Ben Symbian alacaktım baktım telefoncular hepsinin symbianlari sorunluydu hatta 400 TL'ye e6 bile vardı ama K tuşu basmiyordu o yuzden almadım. E72 C5 E5 falanda vardı ama sorunluydu işte yoksa alırdım. Birdahakine internetten bakacağım güzel bir Symbian telefon bulursam iyi birşey alacağım.Ben de aynen katılıyorum. Bir de madem symbian alacaksınız demekki bir ilginiz var bu konuya. Gidin s60 alın istediğiniz uygulamayı kurun. S40ta ısrar etmenin alemi yok bence.
Cihazı 3 aydır kullaniyodum sorunu yoktu bı anda başladı.Her zaman söylüyorum. Telefon alırken iyice kontrol edin diye. Özellikle böyle işe yaramayacak telefonları almadan önce satan kişinin yanında herseyine bakın. Bataryası sağlam mi dokunmatik düzgün çalışıyor mu ya da tuşlu alıyorsan tuşlar sağlam mı diye adam gibi kontrol edin ki paranız boşa gitmesin. Hemen parasını verip almayın. En önemlisi de satan adam bir sorun olduğunda telefonu geri alıyor mu? Almıyorsa o adamlardan uzak durun. Büyük ihtimalle bozuk telefon almışsın. Son olarak bende anlamıyorum nedir bu symbian sevgisi. Öleli seneler olmuş. İlla yedek telefon olacaksa al düzgün bir Android telefon. Paranızı çöpe atmayın
Zaten test ediyorum adamın yanında. Nokia c2-02 ve c2-01i alırken tuşlarını IMEI'sini Bluetooth kamera hafıza kart girişi sim girişi vb. gibi tüm seyleri kontrol ettim zaten. Sorunsuz çalışıyorlar ama c2-02 bı anda sorunlandi. C2-01 sorunsuzHer zaman söylüyorum. Telefon alırken iyice kontrol edin diye. Özellikle böyle işe yaramayacak telefonları almadan önce satan kişinin yanında herseyine bakın. Bataryası sağlam mi dokunmatik düzgün çalışıyor mu ya da tuşlu alıyorsan tuşlar sağlam mı diye adam gibi kontrol edin ki paranız boşa gitmesin. Hemen parasını verip almayın. En önemlisi de satan adam bir sorun olduğunda telefonu geri alıyor mu? Almıyorsa o adamlardan uzak durun. Büyük ihtimalle bozuk telefon almışsın. Son olarak bende anlamıyorum nedir bu symbian sevgisi. Öleli seneler olmuş. İlla yedek telefon olacaksa al düzgün bir Android telefon. Paranızı çöpe atmayın.
Ben demiştim yazılımsal diyeSorun çözüldü. Yazılımsalmış. *#7370# ile sifirladim düzeldi. Oncedende deniyordum ama sürekli kapandığı sıfırlama yarıda kaliyodu olmuyodu. Ama şimdi oldu. Şuan sorunsuz açılıyor kullanabiliyorum
sen okursun hep diyorum ama yanlış yerde yanlış zamanda yanlış şeyleri maalesef.
sen yine de çok güvenme hocam :d benim kardeşin vestel telefonunun sihirli şekilde şarj soketinin kendi kendine düzeldiği var. Ne zaman tekrar bozulur bilinmez, bu aletlerin işi belli olmaz..Sorun çözüldü. Yazılımsalmış. *#7370# ile sifirladim düzeldi. Oncedende deniyordum ama sürekli kapandığı sıfırlama yarıda kaliyodu olmuyodu. Ama şimdi oldu. Şuan sorunsuz açılıyor kullanabiliyorum
Bunlar eski telefonlar bi garip. Abuk subuk olaylar oluyor bu cihazlarda hep.sen yine de çok güvenme hocam :d benim kardeşin vestel telefonunun sihirli şekilde şarj soketinin kendi kendine düzeldiği var. Ne zaman tekrar bozulur bilinmez, bu aletlerin işi belli olmaz..
Şarj oluyorŞarj modülü kırık olabilir. Anakartı yaşın halde sökemiyor musun ? Şarj oluyor mu ?
Zaten sorunda cozulduŞarj modülü kırık olabilir. Anakartı yaşın halde sökemiyor musun ? Şarj oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?