Nokıa c 06-01 yıne sorun yıne sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tgsection

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa c 06-01 yıne sorun yıne sorun
Arkadaşlar bu ayın 19. unda Nokia C6-01 marka telefon aldım. Uygulamalar ve telefonun ozelliklerinde bi sorun yaşamadım . İlk gün kamera acıldı ve daha 10 saniye dolmadan ekran karardı ve hep ole kaldı. Menuye donunce duzelıyor ama kamera actıgımda ekran kararıyor ve kamera menulerı gorunuyor. Foto ve video cekmeye basladıgımda ıse menude dahıl telefon kılıtlenıyor. Nokia yı aradıgımda bana yazılımın guncellenmesı gerektıgını soledıler gncelledım. sonrada kamera degısecek servıse ver dedıler 25 gun telden yarı kalacakmısım bayram tatılı vs. anlayan cozum sunun arkadaslar yardımm. telefonu ne yapsam ?

ARKADSLAR USTTEKI MESAJIM 17 GUN ONCEYDI TELEFONU SERVISTEN ALDIM AMA BI BAKTIM BATARYAYI TEKTIM SORUN YINE AYNI KAMERA ACAR ACMAZ EKRAN KARADI . SERVISTEKI ELEMAN VERDIM BU AYNI DIYE BAKTI GERI ALDI YINE SERVISE GITCEK DEDI. YASAL HAKKIM NEDIR NE YAPMALIYIM TUKETICI MAHKEMESINE MI BASVURSAM :) BIKTIM BI NOKI A C 06- 01 ALDIM 3 GUN KLLLANDIM 17 GUN SERVISTE KALDI GELDI SORUN AYNI TEKRAR KAC GUN BEKLICEM BILMIYORUM YARDIMINIZ ICIN TESEKKURLERIMI SUNARIM SIMDIDEN

serkanet

Üye
bu sorun depo hafızandaki resources klasöründe telefonun sistem seslerinin zarar görmesinden meydana geliyor buna ben birebir şahit oldum telefonda donanımsal bi sorun yok tamamen yazılımsal bi sorun depo hafızanızı biçimlendirip telefonunuza hard format ve flash atmanızı tavsiye ederim forumda flash atmayla ilgili konular var bu sorun kamera ses dosyasının (kamera ayarlarından seçtiğiniz çekim sesi) nin bi şekilde silinmesinden yada hasar görmesinden kaynaklanıyor

tgsection

Üye
    Konu Sahibi
Serkan sagolasın ... servisteki elemana dedim ki hafıza kartı 8 gb ve ustu olması lazım dedıler bı deneyelım dedık 8 gb kartı taktık telefonu hard format attık ama hala duzelmedı bakalım kac gune gelcek bıde flash atar denerız :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt