Nokia C6-01 Kamera Sorunu Yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

tgsection

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Kamera Sorunu Yardım !!!
Arkadaşlar bu ayın 19. unda Nokia C6-01 marka telefon aldım. Uygulamalar ve telefonun ozelliklerinde bi sorun yaşamadım . İlk gün kamera acıldı ve daha 10 saniye dolmadan ekran karardı ve hep ole kaldı. Menuye donunce duzelıyor ama kamera actıgımda ekran kararıyor ve kamera menulerı gorunuyor. Foto ve video cekmeye basladıgımda ıse menude dahıl telefon kılıtlenıyor. Nokia yı aradıgımda bana yazılımın guncellenmesı gerektıgını soledıler gncelledım. sonrada kamera degısecek servıse ver dedıler 25 gun telden yarı kalacakmısım bayram tatılı vs. anlayan cozum sunun arkadaslar yardımm. telefonu ne yapsam

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hocam çok saol bende c6 01 alacagım ama soğudum telefondan yasal tamir süresi 20 gün pazar günleri hariç eğer 20 günü geçerse telefonun durumunu sor gelmemişse yeni telefon verecekler :oke:

catdog136

catdog136

Üye
bayram tatili resmi tatil bayramdan sonra ver o günler iş günü sayılmaz. Telefonun sorunu yazılımsal gibi görünüyor ama servise vermen en doğrusu olur..

denjavu

Üye
kardes ben c6_1 kullanicisiyim 2 onerim olacak 1 hafiza kartin 8 gb den dusuk olmasin ben ayni sorunu2 gb kart kullanrken yasadm 8 gb cikart ve format at

tgsection

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun arkadslar tesekkurler

tgsection

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni konu acmadım yardımcı olun yinee... Ustte bahsettiğim telefon servisten cuma gunu geldı 20, gunu dolmadan ancak nokia c06-01 marka telefonumun yıne ustte belırttıgım sorununun hala varoldugu gordum. Servıstekı elemana bu telefon hala ynı hıc dokunmamaıslar dedım bana verdıgı kvk belgesınde arızalı olan modul degıstırlerek yenısı takıldı yazıyo ancak hıc duzelmemıs e yapama gerekıyo tekrar bı 20 gun mu beklıcem napcam sımdıden tesekkurler

colarap

colarap

Üye
3 kere aynı arıza aldıysan yenisini verirler bu senin 2. oluyo ver bi 20 gün daha kalsın 3. tekrarlandığı zaman yenisini talep edersin

ChasingTheSun

Üye
selam arkadaşlar ben de konuyu nereye açacağımıbilmiyorum bi arkadaşımın c6-01 i fotoğrafları çektiği zaman galeriden bakmak istediğinde simsiyah oluyo ve sadece düzenleye bastığı zaman fotoğraf görünüyo sizce bunun nedeni nedir?

syildirimmm

Üye
hard format at düzelmiyorsa servise yolla bence:ah

ChasingTheSun

Üye
telefonu alalı bi hafta olmadı :)

Üst Alt